Takéto krásky im doma vyrástli! Hubinská a Haydu ukázali svetu dcéry

Čas je neúprosný a roky plynú. V prípade herečiek Karin Haydu a Jany Hubinskej sú však pribúdajúce roky zhovievavé. Prezradiť ich môžu akurát dcéry - veď sú to už veľké dámy.

22.07.2017 00:00
debata
Na premiére filmu Čiara sa prišla pozrieť aj... Foto: MCC PRofessionals
Karin Haydu a jej dcéra Vanessa. Na premiére filmu Čiara sa prišla pozrieť aj moderátorka Karin Haydu a jej dcéra Vanessa.

Na nedávnej premiére filmu Čiara sa obe známe herečky objavili v sprievode svojich ratolestí. Najmä v prípade moderátorky a herečky Haydu je vidieť, že roky bežia. Jej dcéru Vanessu kedysi diváci poznali ako detskú herečku, dnes je z nej veľká slečna. Výškou už dobehla mamu a zdedené pôvaby rozhodne nezaprie. Na slávnostnej premiére nového slovenského filmu v réžii Petra Bebjaka rozhodne pútala pozornosť aj po maminom boku.

Moderátorka Vera Wisterová a jej kolega Bruno...
Na premiére filmu Čiara nechýbala ani Emília...
+28Bývalé Miss Slovensko Karolína Čičátková (druhá...

Podobné však platilo aj pre Sarah Hubinskú, dcéru herečky Jany Hubinskej. Niekdajšia hviezda seriálu Zdivočelá země sa na filmovom evente ukázala s vysokou a exoticky vyzerajúcou dámou, ktorá, ako sa ukázalo, je práve jej 25-ročná dcéra Sarah žijúca v zahraničí. Jej imidž s dlhočižnými vrkôčikmi zapletenými po obvode celej hlavy pútal pozornosť. Známa mama sa po jej boku len spokojne usmievala. Sarah je totiž úspešná a presadila sa už pred časom na pôde európskeho parlamentu v pozícii asistentky. Dnes sa jej darí ešte viac.

Na premiéru dorazila aj herečka Jana Hubinská a... Foto: MCC PRofessionals
Na premiéru dorazila aj herečka Jana Hubinská a jej dcéra Sarah Hubinská. Na premiéru dorazila aj herečka Jana Hubinská a jej dcéra Sarah Hubinská.

Darí sa však aj spomenutému filmu Čiara, na premiére ktorého sa okrem slávnych mám s dcérami zišli mnohé známe tváre. Za réžiu si cenu z karlovarského festivalu odniesol Peter Bebjak. Kritici ospevujú aj výkon herca Tomáša Maštalíra a úspechy už nejaký ten týždeň žne aj skladby Hej, sokoly!, pod ktorú sa podpísal Ivan Tásler a Kandráčovci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #Karin Haydu #Ciara #Jana Hubinská

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...