Hviezda Homelandu žiarila na premiére: Rozkvitla po boku medveďa!

Herečku Claire Danesovú vníma svet predovšetkým ako agentku zo seriálu Homeland - Zradca. Z času na čas sa však vracia aj pred filmové kamery. Naposledy v komédii Brigsby Bear.

28.07.2017 08:40
debata
Herečka Claire Danes prišla na premietanie v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Claire Danes prišla na premietanie v šatách Prada. Herečka Claire Danes prišla na premietanie v šatách Prada.

Novinka, ktorú predstavili už na filmovom festivale Sundance, mala v stredu večer premiéru v New Yorku. A ako by to bolo, keby na nej chýbala jedna z hlavných postáv – vymyslený charakter medveďa Brigsbyho v životnej veľkosti.

Hlavní hrdinovia filmu si po jeho boku, samozrejme, zapózovali. Herečka Danes však pritiahla pozornosť aj sólo. V šatách z dielne značky Prada vyzerala veľmi pôvabne. Kvetinový motív a bohaté zdobenie živôtika pridávali na romantickom dojme, blondínka žiarila a doširoka sa usmievala.

Herečka Claire Danes (vľavo) a jej kolega Kyle... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Claire Danes (vľavo) a jej kolega Kyle Mooney Herečka Claire Danes (vľavo) a jej kolega Kyle Mooney pózujú s postavou menom Brigsby Bear na premietaní rovnomenného filmu Brigsby Bear.

Tridsaťosemročná rodáčka z New Yorku je vydatá za britského kolegu Hugha Dancyho, s ktorým sa zoznámila v roku 2007 na nakrúcaní filmu Evening. Odvtedy sú spolu a vychovávajú jedno dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Claire Danes #Prada #pôvab

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...