Náhoda či zámer?! Herečky v rovnakých šatách, kto za to môže?

Jedným z nepríjemných momentov v živote takmer každej ženy je, ak sa na spoločenskej akcii stretne s inou rovnako oblečenou dámou. Na premiére filmu Ingrid goes west nastala presne takáto situácia.

28.07.2017 11:38
debata
Herečka Aubrey Plaza (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Aubrey Plaza (vľavo) a jej kolegyňa Elizabeth Olsen Herečka Aubrey Plaza (vľavo) a jej kolegyňa Elizabeth Olsen na premiére filmu Ingrid goes West.

Herečka Aubrey Plaza a jej kolegyňa Elizabeth Olsen dorazili na podujatie v kreácii z dielne Marca Jacobsa. Čierne šaty pošité trblietavou výšivkou v tvare krúžkov boli takmer navlas rovnaké. S jediným rozdielom – Plaza mala výšivku zlatú, mladšia sestra dvojčiat Olsenových striebornú.

Aubrey Plaza (vľavo) a jej kolegyňa Elizabeth... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Aubrey Plaza (vľavo) a jej kolegyňa Elizabeth Olsen Aubrey Plaza (vľavo) a jej kolegyňa Elizabeth Olsen na filmovej premiére novinky Ingrid goes west.

Herecké hviezdy si dokonca obuli rovnaké lodičky. Aj preto sa začali novinári dohadovať o tom, či nešlo vlastne o jasný zámer hollywoodskych krások. Filmová novinka totiž zachytáva príbeh internetovej fanúšičky, ktorá je posadnutá životom hviezd na sociálnych sieťach.

Keď sa presťahuje do Hollywoodu, podarí sa jej rozbehnúť kariéru hviezdy Instagramu vďaka napodobňovaniu iných modeliek a herečiek.

Zľava: Aubrey Plaza, Pom Klementieff a... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Aubrey Plaza, Pom Klementieff a Elizabeth Olsen Zľava: Aubrey Plaza, Pom Klementieff a Elizabeth Olsen na hollywoodskej premiére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Elizabeth Olsen #Aubrey Plaza

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...