Mama? Skôr ako staršia sestra. Hviezda Plného domu očarila s dcérami

Prekročila už päťdesiatku, ale po boku svojich takmer dospelých dcér vyzerá ako ich staršia sestra. Herečka Lori Loughlin to potvrdila aj na vyhlásení cien Teen Choice Awards 2017.

15.08.2017 00:00
debata
Herečka Lori Loughlin (v strede) a jej dcéra... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Lori Loughlin (v strede) a jej dcéra Bella Loughlin (vľavo) a Olivia Loughlin. Herečka Lori Loughlin (v strede) a jej dcéra Bella Loughlin (vľavo) a Olivia Loughlin.

Päťdesiattriročná hrdinka seriálu Plný dom a jeho pokračovania Plnší dom sa objavila v nedeľu podvečer na ceremoniáli, ktorý je venovaný vkusu tínedžerského publika Ameriky. Oceňovali sa filmy, herci či speváci v jednotlivých kategóriách, ale aj seriálové projekty.

Lori, ktorú si svet pamätá predovšetkým ako veľmi pôvabnú Rebeccu zo spomenutého sitkomu, priviedla na podujatie aj svoje dve dcéry Bellu a Oliviu. Obe zdedili krásu po mame a jedna z nich dokonca aj predpoklady na úspech v šoubiznise.

Herečka a speváčka Victoria Justice v kreácii...
Zápasníčka a modelka Nikki Bella.
+18Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica...

Mladšia Olivia je totiž hviezdou vlastného kanála na službe Youtube. Ako blogerka sa venuje téme krásy a kozmetiky a už pár rokov rozdáva tipy svojim rovesníčkam, čo z nej spravilo milovanú a vyhľadávanú hviezdu streamovacej služby.

Na slávnostnej akcii nechýbalo ani mnoho ďalších známych tvárí či dvojíc v zložení rodič a dieťa. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #pôvab #Teen Choice Awards #Lori Loughlin #Olivia Loughlin

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...