Krásna manželka aj superdokonalá modelka! Festival v Benátkach sa začal

Matt Damon, Annette Bening, Izabel Goulart či Rebecca Hall - na červený koberec v Benátkach dorazil "Hollywood".

30.08.2017 20:51
debata (4)

74. ročník filmového festivalu v Benátkach sa začal. Po slávnostnom otváracom ceremoniáli plnom hviezd áčkovej kategórie sa pozvaní hostia dočkali prvej festivalovej premiéry – snímky amerického režiséra Alexandra Payna, Downsizing, v hlavnej úlohe s Mattom Damonom. Práve on, spolu s manželkou, sa stali žiarivými hviezdami červeného koberca počas prvého večera.

Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Matt Damon Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso prichádzajú na premiéru filmu "Downsizing", ktorý otváral festival v Benátkach.

46-ročný herec, ktorý má na konte jedného Oscara, si po svojom boku viedol v Benátkach manželku Lucianu Barroso. Bola to práve ona, kto pritiahol pozornosť fotografov. 41-ročná Argentínčanka zvolila výrazné červené šaty zvodne odhaľujúce jej plný dekolt. Manželia sú spolu dlhých 12 rokov a aj v Taliansku ukázali, že medzi nimi stále panuje vášeň. Nežné dotyky, úsmevy, pozornosť – to všetko dvojica predviedla pred fanúšikmi aj fotografmi.

Modelka  Izabel Goulart prichádza na premiéru... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Izabel Goulart Modelka Izabel Goulart prichádza na premiéru filmu "Downsizing", ktorý otváral festival v Benátkach.

O nič menšiu pozornosť nevzbudila ani brazílska kráska Izabel Goular. Na červenom koberci bola tmavovláska naozaj sexi – dlhé rozpustené vlasy jej padali vo veľkých vlnách na plecia, šaty z jemnej tmavosivej látky jej tesne obopínali modelkovské krivky. A tie predviedla zo všetkých strán.

Prezidentka festivalovej poroty, herečka... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Annette Bening Prezidentka festivalovej poroty, herečka Annette Bening prichádza na premiéru filmu "Downsizing", ktorý otváral festival v Benátkach.

Elegantná čierna bola farbou predsedkyne festivalovej poroty, americkej hviezdy Annette Beningovej. Herečka, ktorá bola štyri razy nominovaná na Oscara, stavila na elegantný „look“, ktorý dopĺňali okuliare a jemný šperk na krku.

Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso...
Matt Damon a jeho manželka  Luciana Barroso...
+9Modelka  Izabel Goulart prichádza na premiéru...

V talianskom meste sa počas festivalu objavia aj ďalšie slávne mená, očakáva sa príchod Javiera Bardema s Penélope Cruzovou či Georgea Clooneyho s manželkou Amal. Najstarší filmový festival sveta potrvá do 9. septembra, kedy porota vyhlási víťazov a udelí prestížne ocenenie – Zlatého leva. Na čele poroty stojí po jedenástich rokoch opäť žena, Annette Bening.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Annette Bening #MFF Benátky 2017

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...