Žijem pre sexuálne scény s Redfordom, prezradila Jane Fonda

Jane Fonda (79) a Robert Redford (81) v piatok večer predstavili v Benátkach filmovú novinku s náznom "Our Souls at Night".

02.09.2017 14:00
debata

Dvojica sa pred kamerami spomínaného filmu predstavila v úlohách milencov. Počas tlačovej konferencie herečka na margo nakrúcania s Redfordom povedala: „Žijem pre sexuálne scény s ním,“ opísala s úsmevom a dodala: „Skvelo sa bozkáva a bolo úžasné bozkávať sa s ním, keď som mala dvadsať a je to skvelé aj teraz, keď mám takmer osemdesiat.“

Robert Redford a Jane Fonda  prichádzajú na... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Robert Redford Robert Redford a Jane Fonda prichádzajú na premiéru filmu "Our Souls At Night" počas festivalu v Benátkach.

Pred päťdesiatimi rokmi si dvojica zahrala milencov v slávnom filme Bosé nohy v parku (1967). Ako sa Redford, ktorý je zároveň producentom novinky vyjadril, pred smrťou ešte túžil nakrúcať s Jane Fondovou.

Robert Redford a Jane Fonda  prichádzajú na...
 Jane Fonda  prichádza na premiéru filmu  "Our...
+2Robert Redford prichádza na premiéru filmu...

79-ročná herečka zažiarila aj na červenom koberci, kedy ju pred premiérou filmu sprevádzal v Benátkach práve Redford. Jej štíhla postava sa vynímala v transparentných šatách posiatych výraznými kvetmi z dielne Marchesa.

Robert Redford a  Jane Fonda s cenami za... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Jane Fonda Robert Redford a Jane Fonda s cenami za celoživotný prínos kinematografii počas festivalu v Benátkach.

Následne si obaja na pódiu prevzali ceny za celoživotný prínos kinematografii, čo oscarovú herečku dohnalo k slzám. Bola to práve náruč Redforda, kam sa na okamih dojatá ukryla. Herečka má na svojom konte takmer 60 filmových úloh a pýši sa dvoma Oscarmi. Jedného Oscara má na konte Robert Redford.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Fonda #Robert Redford #MFF Benátky 2017

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...