Čerstvá mamička Amal Clooney v Benátkach! Nemohla vyzerať lepšie

Sobota večer patrila vo festivalových Benátkach filmovej novinke Suburbicon: Temné predmestie, pod ktorú sa ako režisér, producent aj spoluscenárista podpísal George Clooney.

03.09.2017 12:00
debata

Snímka nabitá hviezdami nesklamala, na červený koberec pritiahla top tváre Hollywoodu. Najočakávanejšou osobou večera však nebola žiadna z filmových hviezd, ale manželka Clooneyho, Amal.

Na svoju premiéru po pôrode dvojičiek, ktoré prišli na svet začiatkom júna, zvolila jemné šaty z dielne Atelier Versace. Fialová farba aj ich strih 39-ročnej čerstvej mame naozaj lichotili. Po troch mesiacoch od pôrodu Elly a Alexandra je opäť štíhla ako prútik.

George Clooney a  Amal Clooney prichádzajú na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
george Clooney George Clooney a Amal Clooney prichádzajú na benátsku premiéru filmu Suburbicon: Temné predmestie.

Clooney sa, ako vždy, keď ho manželka sprevádza na červenom koberci, venoval najmä jej. Nežné dotyky, úsmevy a letmé bozky nechýbali ani v Benátkach. Príjemný a očarajucúci pár sa predviedol presne tak, ako sme zvyknutí – vo veľkom štýle a harmónii.

Julianne Moore a jej manžel Bart Freundlich... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Julianne Moore Julianne Moore a jej manžel Bart Freundlich prichádzajú na benátsku premiéru filmu Suburbicon: Temné predmestie.

Okrem Clooneyovcov sa na premiére objavil aj Matt Damon, ktorý v snímke stvárňuje hlavnú mužskú postavu. Po jeho boku bola opäť jeho manželka, Argentínčanka Luciana Barroso.

George Clooney a Amal Clooney prichádzajú na...
George Clooney a  Amal Clooney prichádzajú na...
+6George Clooney a  Amal prichádzajú na benátsku...

A nechýbala ani očarujúca Julianne Moore, ktorá hrá po boku Damona v snímke hlavnú ženskú rolu. 56-ročná hviezda zvolila šaty Valentino, v ktorých pred fotografmi doslova žiarila. Po jej boku bol tento raz aj manžel, režisér Bart Freundlich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney #Suburbicon: Temné predmestie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...