Krásna Lawrence v Benátkach! Zahanbiť sa nedala ani Michelle Pfeiffer

Filmový festival v Benátkach už od jeho štartu stihli navštíviť viaceré hviezdy. Utorňajší program bol však špeciálne lákavý. Do mesta na vode pricestovali hneď dvaja držitelia Oscarov.

06.09.2017 12:34
debata
Zľava: Herečka Michelle Pfeiffer, Jennifer... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence a herec Javier Bardem Zľava: Herečka Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence a herec Javier Bardem predstavili v Benátkach film Mother od režiséra Darrena Aronofskeho.

Reč je o pôvabnej Jennifer Lawrenceovej a hercovi Javierovi Bardemovi. Dvojica sa stretla pred kamerou vo filme Mother!, ktorý mal svetovú premiéru práve v Benátkach. Spoločne s nimi dorazila do Benátok aj herečka Michelle Pfeiffer a režisér Darren Aronofsky.

Herečka Jennifer Lawrence a jej kolega Javier...
Modelka Tina Kunakey.
+11Herečka Suzu Hirose na filmovom festivale v...

Kritikov a filmových fanúšikov najviac určite zaujímali kvality nového filmu známeho režiséra, ktorý sa po skvelej Čiernej labuti poriadne znemožnil filmom Noe. Fanúšikov krásy a módy však viac priťahovala podoba hlavných hviezd pred objektívmi. Dodať treba, že nesklamala ani jedna z prítomných dám.

Päťdesiatdeväťročnú Pfeifferovú zachytili objektívy v trblietavej tubovej róbe z dielne Michael Kors. Lawrence už tradične predviedla model značky Dior Haute Couture. Celkom pochopiteľne, keďže je reklamnou tvárou francúzskej módnej firmy.

Herečky Michelle Pfeiffer(vľavo) a Jennifer... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Michelle Pfeiffer(vľavo) a Jennifer Lawrence Herečky Michelle Pfeiffer(vľavo) a Jennifer Lawrence pózujú fotografom v Benátkach.

Počas popoludňajšej tlačovej konferencie a fotenia si však od Diora odskočila ku konkurencii – do ateliéru dizajnéra Giambattistu Valliho.

Film Matka! je mysterióznou drámou s hororovými prvkami a zachytáva manželský pár, ktorého pokojný život naruší príchod nepozvaných hostí. Trailer, ktorý zverejnili pred vyše mesiacom, naznačuje, že pôjde možno o ďalší zaujímavý projekt Aronofskeho.

Známy režisér, nominovaný na Oscara práve za Čiernu labuť, sa počas tvorby filmu zblížil s herečkou Lawrenceovou. Zaujímavosťou je, že na červenom koberci sa ani raz nepostavili vedľa seba. Celkom zámerne robila garde Aronofskemu Michelle Pfeiffer, zatiaľ čo Lawrence sprevádzala Bardema.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #festival #Benátky #Jennifer Lawrence #Michelle Pfeiffer #pôvab

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...