Nôžku ukázala, povesť sexidolu potvrdila: Mamina Penelope žiarila!

Španielsku herečku Penelope Cruzovú korunovali v minulosti vo viacerých rebríčkoch za najsexy ženu sveta. Ani dnes, ako dvojnásobná mama, sa však nemusí tejto povesti vzdávať.

07.09.2017 12:36
debata
Herečka Penelope Cruz na benátskej premiére... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz na benátskej premiére filmu 'Loving Pablo' v kreáci Atelier Versace.

Štyridsaťtriročná držiteľka Oscara zavítala v stredu na benátsky filmový festival, aby predstavila novinku Loving Pablo. Spoločnosť mala tentoraz priam rodinnú – garde (a tiež hereckého partnera v projekte) jej totiž robil manžel Javier Bardem.

Dvojica sa najprv stretla s novinármi a fotografmi popoludní na tradičnom fotení, kde Cruz zaujala v šatách s etnickým florálnym motívom. Večerná premiéra sa už niesla v znamení pompéznej luxusnej módy.

Herečka Penelope Cruz a jej manžel Javier...
Herečka Penelope Cruz a jej manžel Javier Bardem.
+5Herečka Penelope Cruz pózuje v šatách Atelier...

Cruz vkročila na červený koberec v smotanovo bielej róbe zdobenej flitrovými výšivkami a perím z dielne Atelier Versace. Španielka spolupracuje s talianskym módnym ateliérom už roky. Teraz má obliekanie sa do kúskov pod znakom medúzy ešte väčší zmysel aj z hľadiska promo-aktivít.

Cruz totiž nakrútila desaťdielny seriál v rámci projektu American Crime Story. Pojednáva o vražde slávneho dizajnéra Gianniho Versaceho. Očarujúca brunetka sa v ňom zmenila na nepoznanie a stvárňuje návrhárovu sestru Donatellu. S ňou sa údajne dobre priatelí aj v súkromnom živote.

Manželia Penelope Cruz a Javier Bardem spoločne... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Penelope Cruz a Javier Bardem Manželia Penelope Cruz a Javier Bardem spoločne predstavili v Benátkach film Loving Pablo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Benátky #Penelope Cruz #Javier Bardem #Atelier Versace #pôvab

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...