Ani nahá, ani oblečená? Oscarová kráska vyrazila dych sexi róbou

Patrí medzi najžiadanejšie, ale aj najkrajšie herečky súčasnosti. V Londýne na premiére novinky Matka! sa americká hviezda Jennifer Lawrence opäť ocitla v centre pozornosti.

08.09.2017 00:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Atelier... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Atelier Versace predviedla ukážkovú figúru.

Dvadsaťsedemročná blondínka pricestovala do metropoly Británie rovno z benátskeho filmového festivalu, aby predstavila nový psychologický horor. Narozdiel od festivalovej garderóby, v rámci ktorej ju štylizovali skôr ako priceznú (do róby Dior Couture), sa však tentoraz stala sexuálnou dračicou.

Herečka Jennifer Lawrence.
Herečka Salma Hayek tiež zavítala na premiére...
+3Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Atelier...

Štylisti pre Lawrenceovú vybrali model z dielne značky Atelier Versace, ktorý vytváral rafinovaný efekt siete ručnej našívaných retiazok na telovom podklade. Hviezda pred objektívmi pôsobila akoby bola celkom nahá a jej telo zdobili len tisícky tenučkých kovových šnúrok a previsov.

Médiá síce striehli na odhalenie, ale to sa nekonalo, keďže model mal telovú podšívku. Herečka nedala paparazzom príležitosť ani na to, aby ju zachytili s jej aktuálnym partnerom – režisérom filmu Matka! Darrenom Aronofskym.

Dvojica sa zoznámila práve pri práci na tomto projekte a odvtedy sa začala stretávať. Hoci paparazzom sa už podarilo zachytiť ich viackrát v súkromí bok po boku, na oficiálnych akciách sa jeden druhému vyhýbajú. Ide vraj o strategické rozhodnutie, ktoré robia preto, aby ich vzťah neodlákaval pozornosť od samotného filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #nahá #film #Jennifer Lawrence #Atelier Versace

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...