Sexi nohaňa si hrdo viedla svoju lásku! Unaveného Banderasa

Počas festivalu v Deauville sa na červený koberec postavil aj 57-ročný herec so svojou 37-ročnou partnerkou, Nicole Kimpelovou.

09.09.2017 12:30
debata (2)

Nie za každých okolností sa dá vekový rozdiel oklamať. Dokonca ani vtedy, ak ide o slávneho Banderasa. Dvadsať rokov nie je maličkosť.

Antonio Banderas a Nicole Kimpel počas... Foto: Profimedia
Antonio banderas Antonio Banderas a Nicole Kimpel počas festivalu v Deauville prichádzajú uviesť film 'The Music Of Silence'.

57-ročný španielsky rodák prijal pozvanie na 43. ročník filmovýho festivalu v Deauville, kam prišiel prezentovať novinku s názvom The Music of Silence. Na červenom koberci ho, už tradične, sprevádzala jeho 37-ročná partnerka, Nicole Kimpel. V minišatách s nádychom šesťdesiatych rokov vyzerala neuveriteľne šik. Do pozornosti sa dostali najmä jej dlhé štíhle nohy, ktoré by poľahky mohli patriť modelke.

Pri sviežo vyzerajúcej tridsiatničke pôsobil takmer 60-ročný Banderas unavene až strhane. V marci Banderas počas festivalu v Malage priznal, že utrpel srdcový infarkt. „Dvadsiateho šiesteho februára som utrpel infarkt, ale nešlo o nič vážne a nespôsobil žiadne škody. Tepnu mi vystužili. Nebolo to také vážne, ako o tom písali niektoré médiá.“ Napriek zdravotným problémom však z pracovného tempa nepoľavil.

Holandská investičná poradkyňa Nicole Kimpel sa začala po boku slávneho herca sporadicky objavovať od septembra 2014. Párik sa stal nerozlučným, pekná blondínka herca sprevádza takmer na všetkých podujatiach.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Antonio Banderas #Nicole Kimpel

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...