Lady Gaga v Toronte zožala úspech. Nesklamala, opäť provokovala

Svetová premiéra nového dokumentárneho filmu Gaga: Five Feet Two režiséra Chrisa Moukarbela zožala na 42. ročníku Medzinárodného filmového festivalu v Toronte (TIFF) divácke ovácie. Premietaniu filmu predchádzalo intímne hudobné vystúpenie speváčky.

10.09.2017 00:00
debata
Speváčka Lady Gaga prichádza na premiéru... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga prichádza na premiéru dokumentu Gaga: Five Foot Two.

Dokument sleduje najintímnejšie chvíle života speváčky, od práce na albume Jeanne, cez návštevy lekárov pre chronické bolesti zo zranenia kĺbu, až po prípravy vystúpenia v polčase Super Bowlu 2017. „Niekedy bolo ťažké prežívať bolesť a byť pri tom natáčaná, ale bolo to tiež oslobodzujúce,” zaspomínala Gaga.

Vo filme sa okrem speváčky objaví aj jej najbližšia rodina a spolupracovníci, pričom popri bežných veciach, ktoré spolu riešia, sa nevyhýbajú ani osobným tragédiám a starostiam. „Tento film nie je môj, ja som len jeho súčasťou,” uviedla Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, počas otázok a odpovedí, ktoré nasledovali po jeho premietnutí.

zväčšiť Speváčka Lady Gaga prichádza na premiéru... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Speváčka Lady Gaga prichádza na premiéru dokumentu Gaga: Five Foot Two. Speváčka Lady Gaga prichádza na premiéru dokumentu Gaga: Five Foot Two.

Na otázku, ako jej úspech zmenil súkromný život, Gaga odpovedala: „Je dôležité pamätať si, že nezáleží na tom, koľko odmietnutí a sklamaní nás v živote postretne, nikdy si nesmieme prestať vážiť samých seba”.

Speváčka tiež potvrdila prácu na ďalšom, v poradí šiestom hudobnom albume, predtým sa však rozhodla na čas sa stiahnuť a oddýchnuť si. „Potrebujem si oddýchnuť. Neviem ako dlho, ale to neznamená, že nebudem ďalej tvoriť. Niečo už mám pripravené, ale neprezradím vám. Teraz musím hlavne pribrzdiť a zotaviť sa,” dodala Lady Gaga na záver.

Speváčka Lady Gaga a režisér Chris Moukarbel na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lady Gaga a režisér Chris Moukarbel Speváčka Lady Gaga a režisér Chris Moukarbel na prezentácii nového dokumentu o živote speváčky.
debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lady Gaga #Toronto #diváci #dokument #filmovanie #ovácie

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...