A toto má byť čo?! Britská herečka šokovala podivnou úpravou

Na nepoznanie a tak trochu desivá bola herečka Andrea Riseborough, keď do Toronta pricestovala prezentovať novinku Smrť Stalina.

10.09.2017 13:00
Herečka Andrea Riseborough predstavila v... Foto: ,
Herečka Andrea Riseborough predstavila v Toronte film The Death of Stalin.
debata (1)

Britská herečka, ktorú preslávilo účinkovanie vo filmoch ako Birdman či Oblivion, sa na festivale objavila s novým imidžom. Ten okrem účesu, kratučkého blond zostrihu s vyholenými bokmi hlavy doplnila aj zvláštna farba pleti.

Herečka Andrea Riseborough predstavila v... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Herečka Andrea Riseborough predstavila v Toronte film The Death of Stalin. Herečka Andrea Riseborough predstavila v Toronte film The Death of Stalin.

Riseborough sa zjavne aplikovala samoopaľovaciu emulziu, ale výsledok nebol práve oslnivý – vyzerala skôr akoby bola ešte vo filmovej úlohe a odbehla si z nakrúcania. Ako mimozemšťanka. Netradičný vzhľad ešte umocňovala obočie upravené do špicatých výstupkov.

Tridsaťpäťročná herečka si však zjavne nový imidž obľúbila a cítila sa v ňom príťažlivo. Fanúšikovia, ktorí čakali na autogramy, na to už mali trošku iný názor. Veď si detailne pozrite výraz dámy na fotografii nižšie.

zväčšiť Herečka Andrea Riseborough predstavila v... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Herečka Andrea Riseborough predstavila v Toronte film The Death of Stalin. Herečka Andrea Riseborough predstavila v Toronte film The Death of Stalin.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #pleť #faux pas #oranžová #Andrea Riseborough

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....