Angelina Jolie s detskou armádou v Toronte. Aha, ona žiari šťastím!

Pozornosti médií sa v poslednom čase vyhýbala, ale na filmový festival v Toronte prišla vo veľkom štýle. Ako to už v prípade Angeliny Jolieovej býva, rodinnom!

11.09.2017 11:45
debata
Výkonná producentka Angelina Jolie pricestovala... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Angelina Jolie pricestovala do Toronta so svojimi deťmi - zľava: Vivienne Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt a Zahara Jolie-Pitt. Výkonná producentka Angelina Jolie pricestovala do Toronta so svojimi deťmi - zľava: Vivienne Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt a Zahara Jolie-Pitt.

Na premiéru novinky The Breadwinner, ktorú slávna hollywoodska hviezda produkovala, pricestovala Angelina spoločne so štyrmi zo svojich šiestich detí. Spoločnosť jej robila dvanásťročná adoptívna dcéra Zahara, o rok mladšia Shiloh a dvojičky Vivienne a Knox.

Práve na deťoch najviac vidíme, ako čas uteká. A platí to aj v prípade potomkov slávneho páru Angelina Jolie-Brad Pitt, ktorý takto pred rokom šokoval správou o rozvode. Všetky ratolesti dvojice rastú ako z vody a v prípade biologických detí sa nedá zaprieť ani podoba s krásnou mamou.

Jolie je na festivale v Toronte len jednou z mnohých prítomných hviezd. Akcia prilákala do mesta desiatky hereckých hviezd, pre ktoré je jednoduchšie v rámci promovania nových filmov cestovať práve do Kanady ako do európskych festivalových destinácií. Na festivale už mali premiéru aj filmy ako Suburbicon od Georga Clooneyho alebo Matka! od Darrena Aronofskeho.

V meste sa tiež konala párty magazínu In Style a Asociácie zahraničnej tlače v Hollywoode, na ktorú dorazilo množstvo hviezdnych hostí. Galériu nájdete nižšie.

Zľava: Herečky Julianne Nicholson, Margaret...
Herečka Alison Brie a jej manžel Dave Franco na...
+17Herečka Nicole Kidman tiež nechýbala v Toronte...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #festival #Toronto #rodina #Angelina Jolie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....