Luther konečne ukázal svoju lásku! Je to bývalá Miss s telom Venuše

Herec Idris Elba je idolom a snom mnohých žien. A dlho si niektoré mohli robiť nádeje, pretože predstaviteľ detektíva Luthera sa objavoval v spoločnosti výlučne sám. Zmenilo sa to na festivale v Toronte.

12.09.2017 13:10
debata
Idris Elba a jeho priateľka Sabrina Dhowre na... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Idris Elba a jeho priateľka Sabrina Dhowre Idris Elba a jeho priateľka Sabrina Dhowre na filmovom festivale v Toronte.

Na premiéru filmu The Mountain between us, v ktorom hrá hlavnú úlohu spoločne s Kate Winsletovou, priviedol 44-ročný herec so sebou krásnu dámsku spoločnosť. Ide o Sabrinu Dhowreovú, bývalú Miss Vancouver, ktorá tento titul získala v roku 2014. Kráska s olivovou pleťou a zmyselnými plnými krivkami sa stala hviezdou premiéry a zatienila aj britskú herečku Winsletovú.

Dhowre si na seba obliekla obopnuté tmavé šaty s čiernymi panelmi po bokoch, ktoré opticky ešte vylepšovali ilúziu jej kriviek. O šestnásť rokov mladšia kráska sa po boku Elbu tvárila veľmi spokojne a vyzerala superzvodne.

Herec Idris Elba a jeho priateľka Sabrina... Foto: SITA/AP, Frank Gunn
Idris Elba a jeho priateľka Sabrina Dhowre Herec Idris Elba a jeho priateľka Sabrina Dhowre na premiére filmu The Mountain between us.

Herec len pred pár týždňami uviedol do kín film Temná veža, v ktorom si zahral hlavné úlohy s kolegom Matthewom McConaugheyom. Novinka z Toronta, film Hora medzi nami, zachytáva príbeh dvojice, ktorá prežila pád lietadla vysoko v horách ďaleko od civilizácie a musí bojovať o prežitie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #láska #Toronto #Idris Elba #priateľka #Miss #Sabrina Dhowre

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....