Seriálová Felicity zreje do krásy! Bude za tým láska, čo poviete?

Tvoria pár už roky, ale zdá sa, že ich láska je stále veľmi živá a náklonnosť evidentná. Herečka Keri Russell ju s priateľom Matthewom Rhysom ukázali aj na párty Vanity Fair a FX Networks.

18.09.2017 00:00
debata
Herecký pár Matthew Rhys a Keri Russell na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herecký pár Matthew Rhys a Keri Russell na párty FX Networks a Vanity Fair. Herecký pár Matthew Rhys a Keri Russell na párty FX Networks a Vanity Fair.

Štyridsaťjedenročná seriálová hviezda dorazila na podujatie v príťažlivých červených šatách s volánmi z ateliéru J. Mendel. Rhys jej robil spoločnosť už tradične ako jej životný partner a zároveň televízny kolega.

Dvojica, ktorú o deň neskôr čakal veľkolepý večer na vyhlásení cien Emmy, sa zjavne dobre zabávala a z tváre herečky nemizol za celý čas srdečný úsmev. „Je veľmi spokojná. Šťastná. S Matthewom sa k sebe naozaj hodia a navzájom sa ako partneri rešpektujú a milujú,“ tvrdil už dávnejšie zdroj z okolia hereckého páru.

Herečka Keri Russell v kreácii J. Mendel. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Keri Russell v kreácii J. Mendel. Herečka Keri Russell v kreácii J. Mendel.

Niekdajšia hviezda seriálu Felicity pritom zreje do krásy. Hoci aj v minulosti bola považovaná za príťažlivú herečku, rokmi sa ustálil jej módny štýl, vizuálna prezentácia a Russell jednoznačne patrí medzi najpôvabnejšie štyridsiatničky šoubiznisového televízneho sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Keri Russell #párty #spolu #Matthew Rhys

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....