Móde z Emmy kraľovala Kidman či Foy: Pozrite si bohatú galériu!

Televízne hviezdy, ale aj hollywoodski herci, ktorí v posledných rokoch stále častejšie odbiehajú pred televízne kamery, sa zišli na červenom koberci 69. ročníka cien Emmy.

18.09.2017 08:22
debata
Herečka Claire Foy prišla v kreácii Oscar de la... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Claire Foy prišla v kreácii Oscar de la Renta. Herečka Claire Foy prišla v kreácii Oscar de la Renta.

Považované sú za najvýznamnejší ceremoniál v rámci televízneho priemyslu a určite aj preto k nemu pozvaní hostia pristupujú veľmi zodpovedne. Aj čo sa týka módnej výstroje. Akcia bola plná nádherne upravených a oblečených dám, ktorých štylisti oslovili známe módne domy a značky a vytvorili tak rozmanité večerné a spoločenské „looky“.

Herečka Reese Witherspoon v kreácii Stella...
Herečka Vanessa Kirby.
+48Herečka Jessica Lange vyzerala pôvabne v...

Medzi najpôvabnejšie dámy večera patrili herečky ako Lea Michele, Jessica Biel, Zoe Kravitz či Claire Foy. Posledná menovaná vyzerala skutočne očarujúco v nohavicovom overale Oscar de la Renta a ukázala tak, že na spoločenské akcie sa dajú nosiť aj kreácie, ktoré nemusia byť hneď veľkými večernými róbami.

Tie, samozrejme, mali na červenom koberci prevahu. K najkrajším sa radili napríklad šaty z dielne Dior Haute Couture, ktoré predviedla herečka Zoe Kravitz či trblietavá čierna toaleta herečky Emmy Rossumovej od Zaca Posena.

Herečka Nicole Kidman v kreácii Calvin Klein by... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nicole Kidman v kreácii Calvin Klein by Appointment. Herečka Nicole Kidman v kreácii Calvin Klein by Appointment.

Práve známy americký dizajnér počas večera obliekol hneď niekoľko žien – jeho šaty predviedla aj Sarah Hyland či Viola Davis, alebo Susan Sarandon. Jej kolegyňa Jessica Lange, s ktorou bojovali o ceny výkonmi v miniseriáli Feud: Bette and Joan, vyzerala dramaticky a príťažlivo v čiernom zamate so zlatými výšivkami od Gucci.

Medzi najpôvabnejšie dámy večera patrili tiež dve, ktoré obliekol na akciu módny ateliér Calvin Klein. Línia By appointment je luxusnou a zároveň vytvára alternatívu ku klasickým kolekciám. Päťdesiatnička Nicole Kidman volila červenú kreáciu s nadýchanou širokou sukňou. Nežná biela a masívna baletná sukňa zase zafungovala len na 13-ročnej Millie Bobby Brownovej zo seriálu Stranger Things.

Herečka Millie Bobbie Brown v kreácii Calvin... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka Millie Bobbie Brown v kreácii Calvin Klein by Appointment. Herečka Millie Bobbie Brown v kreácii Calvin Klein by Appointment.

Viac módy nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Lea Michele #Televízia #Nicole Kidman #Emmy #ocenení #Claire Foy

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...