Mama so synom? Sexbomba Vergara vyzerá skôr ako jeho sestra

Tak to je poriadny šok. O herečke Sofii Vergare síce celý Hollywood vie, že sa v pomerne mladom veku stala matkou. Ale až na cenách Emmy sa ukázala, ako už vyrástol jej syn Manolo.

19.09.2017 00:00
debata
Herečka Sofia Vergara a jej syn Manolo... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Sofia Vergara a jej syn Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara Herečka Sofia Vergara a jej syn Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara na vyhlásení cien Emmy.

Hviezda seriálu Moderná rodina priviedla na červený koberec televíznych cien svojho 26-ročného potomka a mnohí hostia či novinári sa začali dohadovať, či je to nejaký jej nový chlap. Až smiech a slová kolumbijskej rodáčky napokon mnohým odhalili, že ide o syna, ktorého porodila ako 19-ročná.

Manolo vyrastal veľký čas detstva bez otca a so slávnou mamou má veľmi blízky vzťah. Patrí k jej najväčším fanúšikom a na svojom Instagrame často monitoroval aj súkromie v rodine slávnej, najlepšie zarábajúcej televíznej herečky.

Nedalo sa však tiež nevšimnúť, že aj on sa poriadne zmenil. Šušká sa, že za tým stojí jeho otčim – herečkin manžel Joe Manganiello, ktorý je urastený fešák a zanietený športovec. S Manolom vraj často trénujú spoločne a syna svojej vyvolenej priviedol nielen k športu, ale aj zdravšiemu životnému štýlu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #matka #Sofia Vergara #Emmy #prekvapenie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...