Šarapovovej nohy v centre pozornosti! Po boku tenisovej legendy

Film Súboj pohlaví patril k očakávaným snímkam medzinárodného filmového festivalu v Toronte a očakávaná bola aj jeho premiéra v Los Angeles. Ako inak, plná hviezd.

18.09.2017 14:15
debata (3)
Ruská tenistka Maria Šarapovová. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ruská tenistka Maria Šarapovová. Ruská tenistka Maria Šarapovová.

V centre pozornosti bola, samozrejme, držiteľka Oscara Emma Stone, ktorá stvárnila vo filme slávnu tenistku Billie Jean Kingovú. Na slávnostné premietanie dorazila aj ona a spoločne so Stoneovou a jej hereckým kolegom Stevom Carellom si zapózovali pred fotografmi.

Lákadlom však bola aj prítomnosť ruskej tenistky Marie Šarapovovej, ktorá sa po boku známej hráčky týčila na vysokánskych podpätkoch. K nim si vzala čierne šaty do polovice stehien a fotografom predviedla svoje ukážkové nohy.

Ruská tenistka Maria Šarapovová.
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton na...
+5Slávna tenistka Billie Jean King a ruská...

Šarapovová vyhlásila, že King bola vždy pre ňu veľkou inšpiráciou a veľa sa učila aj pri pozorovaní jej hráčskeho štýlu. Film Súboj pohlaví zachytáva obdobie, počas ktorého sa King pripravovala na zápas proti svojmu kolegovi Bobbymu Riggsovi. Napokon v ňom zvíťazila a aj vďaka tomu bola dlho vnímamá ako jeden zo symbolov ženskej emancipácie a nezávislosti.

Slávna tenistka Billie Jean King a ruská... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Billie Jean King a ruská tenistka Maria Šarapovová Slávna tenistka Billie Jean King a ruská tenistka Maria Šarapovová na premiére filmu Battle of sexes (Súboj pohlaví).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nohy #Maria Šarapovová #pôvab #Emma Stone

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...