Ako princezná... ale s holým pozadím! Tatumova polovička brala dych

Jej manžel je hviezdou nového filmu zo série Kingsman, ona žiarila na filmovej premiére v Londýne. Američanka Jenna Dewan-Tatum zabodovala ako dokonalá princezná.

20.09.2017 00:00
debata
Herec Channing Tatum (v obleku Salvatore... Foto: Reuters, EDDIE KEOGH
Channing Tatum (v obleku Salvatore Ferragamo) a jeho manželka Jenna Dewan Herec Channing Tatum (v obleku Salvatore Ferragamo) a jeho manželka Jenna Dewan v kreácii od Zaca Posena zavítali tiež na londýnsku premiéru.

Tridsaťšesťročná herečka a tanečnica si na slávnostný moment obliekla veľkolepú večernú toaletu z dielne dizajnéra Zaca Posena. Na oranžovom koberci v centre Londýna upútala pozornosť, hoci veľký záujem vzbudzovali najmä herecké hviezdy Julianne Moore a Halle Berry.

Dewan Tatum si manželov výkon vo filme údajne veľmi pochvaľuje, keďže je aj sama fanúšičkou prvého filmu v réžii Matthewa Vaughna. Novinka s podtitulom Zlatý kruh nadväzuje na príbeh ústredného hrdinu v podaní Tarona Egertona, ktorý v službách špeciálnej tajnej organizácie bojuje za záchranu sveta.

Herečka Halle Berry v kreácii Elie Saab.
Herečka Hanna Alstrom.
+10Hlavnú úlohu vo filme Kingsman: Zlatý kruh...

Samotná Dewan Tatum je síce herečkou, ale posledné roky sa jej príležitostí v tomto smere dostáva o niečo menej. Núdzu o záujem však nemá. Naposledy napríklad účinkovala vo fitness kampani značky Danskin a v rámci toho vznikli snímky, ktoré ju zachytávajú pri športe, ale aj relaxe po ňom.

Pôvabná tmavovláska je známa láskou k pohybu a roky sa jej darí udržiavať v špičkovej forme. Dôvodom je určite aj to, že má skvelé tanečné základy a dlhé roky sa venovala mnohým pohybovým aktivitám.

Herečka Jenna Dewan Tatum na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Jenna Dewan Tatum na premiére filmu Kingsman: Zlatý kruh. Herečka Jenna Dewan Tatum na premiére filmu Kingsman: Zlatý kruh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Channing Tatum #pôvab #Jenna Dewan Tatum #Kingsman: Zlatý kruh

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...