Tu stehienko, tam bedro...Jennifer Lopez vždy odhalí aspoň kúsok!

Nedávno oslávila 48. narodeniny, ale to určite nezastavilo speváčku Jennifer Lopezovú pred odhaľovaním svojej ukážkovej figúry. Spravila tak aj na nedávnej premiére.

22.09.2017 09:50
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v šatách... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Speváčka a herečka Jennifer Lopez. Speváčka a herečka Jennifer Lopez v šatách David Koma.

Reč je o projekte televízie NBC pod názvom World of Dance, v ktorom latino-diva prijala rolu porotkyne. Na slávnostný večer dorazila v šatách David Koma a opäť pútala pozornosť rafinovaným odhalením pred objektívom.

Model modrých elastických šiat prepásaných čiernym opaskom obsahol niekoľko prestrihov, ktoré odhaľovali kožu pod ním. Lopez odhalila plece, bedro a pod rozparkom aj príťažlivé stehno. Hoci je o dvanásť rokov staršia od tanečnice a herečky Jenny Dewan-Tatumovej, ktorá bude programom sprevádzať, na spoločnej premiéry sa veru tieto dámy mohli merať.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez (v strede)... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jennifer Lopez (v strede) bude v novej tanečnej šou aj porotkyňou. Spolu s ňou tiež tanečník Derek Hough. Moderátorkou programu je Jenna Dewan Tatum. Speváčka a herečka Jennifer Lopez (v strede) bude v novej tanečnej šou aj porotkyňou. Spolu s ňou tiež tanečník Derek Hough. Moderátorkou programu je Jenna Dewan Tatum.

Kým všetci účinkujúci, vrátane tanečníka Dereka Hougha dorazili na akciu sami, úspešná speváčka a herečka Lopez vzala so sebou aj partnera Alexa Rodrigueza. Údajne sú nerozluční od chvíle, čo oficiálne spolu začali randiť. Zlé jazyky však tvrdia, že za tým je aj Lopezovej snaha nájsť si konečne stabilného partnera a tak robí všetko pre to, aby trávila s niekdajším bejzbalistom čo najviac času.

Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez spoločne na uvedené projektu World of Dance v Kalifornii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #tanec #World of Dance

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...