Zlaté hviezdy na prsiach, šaty ako pre vílu. Spoznáte Anastasiu Steelovú?

Herečka Dakota Johnson spolupracuje už vyše roka so značkou Gucci. Lepšia ambasádorka sa v Miláne "vo farbách" tohto talianskeho módneho domu objaviť nemohla.

26.09.2017 00:00
debata
Prezident značky Gucci Marco Bizzarri (vľavo) s... Foto: Reuters, STEFANO RELLANDINI
Marco Bizzarri (vľavo) s herečkou Dakotou Johnson a dizajérom Alessandrom Michele. Prezident značky Gucci Marco Bizzarri (vľavo) s herečkou Dakotou Johnson a dizajérom Alessandrom Michele.

Dcéru herečky Melanie Griffithovej pozvalo vedenie firmy, aby sa zúčastnila na vyhlásení cien ekologickej a uvedomelej módy pod názvom Green Carpet Fashion Awards. Špeciálne na túto príležitosť vznikli aj šaty, ktoré vraj boli z recyklovaných materiálov a vytvorené v zmysle uvedomelej módy. Pozornosť verejnosti však určite pútal najmä samotný výsledok. A ten bol viac ako príťažlivý.

Herec Colin Firth a jeho manželka Livia pózujú...
Talianska topmodelka Bianca Balti.
+8Topmodelka Naomi Campbell.

Hrdinka erotickej ságy Päťdesiat odtieňov vyzerala v čiernej kreácii pošitej krištáľmi naozaj príťažlivo. Zaujímavý detail vytvorila výšivka zlatých hviezd na poprsí, ktorá skrývala intímne partie, no zároveň na ne rafinovane priťahovala pozornosť. Dakota Johnson však model zvládla predviesť na jednotku s hviezdičkou.

Medzi hosťami akcie boli mnohé známe topmodelky. Pozornosť si uchmatla medzi inými aj Elsa Hosk v šatách Alberty Ferretti či napríklad Amber Valetta v róbe Missoni. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Gucci #Dakota Johnson #sexy #kreácia

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...