Osemdesiatka klope na dvere a ona? Fonda vytasila priehľadné šaty!

V decembri oslávi už 80. narodeniny, ale to nie je pre herečku Jane Fondovú prekážkou. Ani v tom, aby si obliekla priehľadné šaty.

28.09.2017 10:45
debata
Jane Fonda si na premiéru obliekla kreáciu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Jane Fonda Jane Fonda si na premiéru obliekla kreáciu Christian Dior Haute Couture.

Hviezda tak spravila na newyorskej premiére filmu Our souls at night, v ktorom si zahrala po boku dlhoročného priateľa Roberta Redforda. Pozornosť fotografov upútala takmer okamžite, keďže pod tenučkou látkou sivej farby šiat bolo jasne vidieť jej telovú podprsenku.

Model z kolekcie Dior Haute Couture však zvládla predviesť slávna hollywoodska legenda rovnako dobre ako modelka na móle. Elegantná, príťažlivá, jemne zvodná – to všetko sa podarilo niekdajšej Barbarelle ukázať na slávnostnom premietaní.

Herečka Jane Fonda a jej kolega Robert Redford... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Jane Fonda a jej kolega Robert Redford Herečka Jane Fonda a jej kolega Robert Redford predstavili v New Yorku film Our Souls at Night.

Fonda púta už roky pozornosť tým, ako skvelo vyzerá. V súvislosti s tým však nedávno zostala zaskočená, keď sa jej v televíznom interview opýtala moderátorka Megyn Kelly na jej plastické operácie. „Naozaj sa teraz chceme rozprávať na túto tému,“ vrátila jej otázku otázkou Jane Fonda.

Neskôr vysvetlila, že taká otázka jej prišla nepatričná. Aj vzhľadom na to, že to mal byť rozhovor o novom filme a vedľa nej v štúdiu sedel Robert Redford. „Vzhľadom na fakt, že sme mali tak málo času a Bob sedí vedľa mňa, je to čudné pýtať sa, či už som mala plastiky alebo nie. Mala a hovorila som o tom otvorene. Ale toto bolo zlé miesto a nevhodný čas na otázku tohto typu,“ vysvetlila pre ET Canada herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Jane Fonda #priehľadné šaty #Dior Couture

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...