Prirodzená a stále úchvatná! 52-ročná Bellucci žiarila na festivale

Očarujúco krásna a prirodzená, elegantná a zvodná - to všetko dokáže byť talianska herečka Monica Bellucci a presvedčila o tom na filmovom festivale v San Sebastiane.

28.09.2017 16:40
debata (3)
Herečka Monica Bellucci si prišla na filmový... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci si prišla na filmový festival v San Sebastiane prevziať cenu Donostia Award za jej prínos filmu. Žiarila v staroružových šatách.

Hviezda filmov ako Malena či Apartmán pricestovala na podujatie, aby si prevzala najvyššie ocenenie – cenu Donastia za výnimočný prínos filmovému priemyslu a kinematografii. Najprv ako elegantná dáma v nohavicovom kostýme predstúpila pred fanúšikov a novinárov popoludní. O pár hodín neskôr sa prezliekla do staroružovej večernej toalety s plisovaním a vyzerala úchvatne. Pozoruhodný bol najmä fakt, že hoci má dvojnásobná mama už 52 rokov, na jej tvári bol len slabý poprašok mejkapu a púdra a stále pôsobila veľmi prirodzene.

Talianska herečka Monica Bellucci.
Herečka Monica Bellucci vyzerala na filmovom...
+2Herečka Monica Bellucci si prišla na filmový...

Bellucci sa s novinármi zhovárala aj v stredu popoludní na tlačovej konferencii. Práve tam prezradila, že si myslí, že dnešné herečky majú aj s pribúdajúcim vekom príležitosti hrať. „Máme odvahu hovoriť a povedať to, čo povedať chceme,“ skonštatovala Talianka. „Myslím si, že to vidieť najmä vo filmoch. Existuje toľko herečiek so skvelou kariérou aj po toľkých rokoch. Je skvelé vidieť takýto vývoj,“ doplnila herečka, ktorá sama stále nakrúca.

Pre magazín Variety.com však tiež prezradila, že nikdy netuší, čo sa s filmom stane. „Keď robíte film, skrátka ho urobíte a nemyslíte na to, čo sa s ním stane po tom. Niektoré moje voľby možno pochopím až neskôr. Áno, možno neskôr,“ zamyslela sa Bellucci.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #cena #Monica Bellucci #San Sebastián

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...