Rodinka úžasných?! Cindy Crawford vzala deti, manžela a uchvátili Paríž

Tomu sa hovorí poriadna rodinná zostava. Na párty značky Omega v Paríži sa hlavnými hviezdami stala rodinka topmodelky Cindy Crawfordovej.

01.10.2017 00:00
debata
Modelka Cindy Crawford (druhá sprava) s... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Cindy Crawford (druhá sprava) s manželom Randem Gerberom Modelka Cindy Crawford (druhá sprava) s manželom Randem Gerberom prišli na akciu hodinárskej značky Omega aj s deťmi. Na snímke syn Presley Gerber a dcéra Kaia Gerber.

Niekdajšia supermodelka je už roky tvárou hodinárskej značky, ale v piatok večer dostala nové posily. Pripojila sa totiž k nej celá rodina a z jej dvoch detí, 18-ročného Presleyho Gerbera a 16-ročnej Kaie Gerberovej sa stali noví ambasádori značky.

O tom, že dcéra slávnej mame akoby z oka vypadla, sa už popísalo dosť. Z mladučkej Gerberovej je momentálne hviezda prvej veľkosti a na prehliadkach zatienila aj slávne mená ako Bella Hadid či Kendall Jenner.

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Philosophy di... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Kaia Gerber Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Philosophy di Lorenzo Serafini.

V Paríži, kde sa momentálne celá americká rodinka nachádza, predvádzala napríklad pre značku Chloe. V Miláne si odkráčala šou Prada či Moschino a v USA to bol zase Alexander Wang alebo Marc Jacobs.

Úspešný je však aj o dva roky starší Gerber, v ktorom sa mieša charizma jeho otca a krása slávnej mamy. Aj z neho sa už stal model, ktorého si žiadajú mnohé renomované firmy.

Crawford sa vyjadrila, že je na svoje deti nesmierne hrdá a drží obom palce, aby si vyšliapali cestu za naplnením a úspechom. O tom, že trošku ju už naznačil obom deťom slávny pôvod, niet hádam pochýb.

Modelka Kaia Gerber a jej brat Presley Gerber... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Kaia Gerber a jej brat Presley Gerber Modelka Kaia Gerber a jej brat Presley Gerber sa stali novými ambasádormi hodinárskej značky Omega.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #rodina #Paríž #Cindy Crawford #Kaia Gerber #Omega #Presley Gerber

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...