Päťdesiatka pred dverami? Veď Kylie Minogue vyzerá ako dievčatko

Zdá sa až neuveriteľné, že speváčka Kylie Minogue oslávi budúci rok 50. narodeniny. Na parížskej prehliadke Stelly McCartneyovej však vyzerala ako dievčatko.

02.10.2017 15:16
debata
Speváčka Kylie Minogue oslávi v roku 2018... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Speváčka Kylie Minogue oslávi v roku 2018 okrúhle päťdesiate narodeniny. Speváčka Kylie Minogue oslávi v roku 2018 okrúhle päťdesiate narodeniny.

Austrálska rodáčka, ktorá sa v meste módy objavila už na víkendovej párty magazínu Vogue, sa v pondelok predpoludním usadila do prvého radu na prehliadke britskej odevnej dizajnérky. Pozornosť fotografov si ukradla aj napriek prítomnosti ďalších hviezd.

Minogueovú kedysi prezývali popová princezná a hoci odvtedy už uplynulo veľa času, takýto imidž akoby stále pretrval. Zaslúžila sa o to aj ona sama. Genetika, spoločne s estetickými zákrokmi a úpravou fungujú skrátka na jednotku. Kylie vyzerá často aj o polovicu mladšie než je jej skutočný vek.

Zdá sa však, že veľmi podobné platí aj pre ruskú topmodelku Nataliu Vodianovu, ktorá sa tiež objavila na prehliadke. Táto štvornásobná mama síce oslávila už 35. narodeniny, ale keď vyrazí na mólo vyzerá ako dievčatko. Žeby nejaký zázračný elixír mladosti?

Topmodelka Natalia Vodianova (vľavo) pózuje na... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Natalia Vodianova (vľavo) pózuje na snímke so speváčkou Kylie Minogue (v strede) a kolegyňou Arizonou Muse Topmodelka Natalia Vodianova (vľavo) pózuje na snímke so speváčkou Kylie Minogue (v strede) a kolegyňou Arizonou Muse na prehliadke Stella McCartney v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Stella McCartney #vzhľad #mladosť #Kylie Minogue #Natalia Vodianova

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...