Wau! Niekdajšie české hlásateľky vyzerajú božsky... Heřmánková kraľuje!

Trio známych televíznych tvárí, ktoré dobre poznali ešte diváci na oboch stranách hranice niekdajšieho Československa sa zišli v pondelok večer v Prahe. A veruže zaujali.

04.10.2017 00:00
debata (7)
zväčšiť Zľava: Marie Tomsová, Marie Retková a Hana... Foto: Profimedia
Marie Tomsová, Marie Retková a Hana Heřmánková Zľava: Marie Tomsová, Marie Retková a Hana Heřmánková - niekdajšie televízne hlásateľky prekvapili na akcii Slovenskí muži vracajú úder.

Trojica v zložení Hana Heřmánková, Marie Retková a Marie Tomsová spoločne prišli na benefičný galavečer Slovenskí muži vracajú úder, na ktorom sa nachádzalo aj množstvo slovenských prominentov. Práve české moderátorky, ktoré dnes už zmenili svoje pôsobenie a vrhli sa do vlastných aktivít, zaujalo domáce médiá najviac.

Sympatické dámy z televíznej obrazovky síce starnú, ale s neuveriteľnou gráciou a pôvabom. Pri pohľade na 61-ročnú Marie Retkovú, ktorá si obliekla biely nohavicový kostým a korzetový živôtik bez ramienok musel nejeden pán priznať, že vyzerá skvelo.

Niekdajšia televízna hlásateľka Hana Heřmánková... Foto: Profimedia
Niekdajšia televízna hlásateľka Hana Heřmánková vyzerá stále skvelo. Niekdajšia televízna hlásateľka Hana Heřmánková vyzerá stále skvelo.

Nehovoriac o 54-ročnej Hane Heřmánkovej, ktorá sa obliekla do čiernych nohavíc a bielej košeľovej blúzky a vyzerala naozaj príťažlivo a sexy.

Najstaršia z trojice, dnes už 65-ročná Tomsová, je skvelým príkladom toho, ako sa o seba starať aj v zrelom veku a hoci v rámci štýlového pohľadu zaujala najmenej, jej podoba určite inšpiruje a prekvapí mnoho jej rovesníčok, ale aj mladších žien a mužov, ktorí si ju pamätajú.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pôvab #trio #Marie Retková #hlásateľka #Hana Heřmánková #Marie Tomsová

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...