Voňavý večer s kráskami: Franeková zvodná, Mináriková prekvapila

Niekoľko známych tvárí domáceho šoubiznisu sa vo štvrtok podvečer zišlo v priestoroch vyhlásenej bratislavskej reštaurácie. Jedlo síce mohli byť motiváciou, na prvom mieste vša boli tentoraz vône.

06.10.2017 13:58
debata
Bývalé kolegyne z misskovej súťaže a kamarátky... Foto: AVON
Soňa Skoncová (vľavo) a Barbora Franeková Bývalé kolegyne z misskovej súťaže a kamarátky Soňa Skoncová (vľavo) a Barbora Franeková.

Áno, už tradične sa po roku opäť objavila v kozmetickom svete novinka z dielne známeho amerického výrobcu a jej krst a uvedenie si prišli pozrieť zástupcovia celebritného sveta.

Modelka Soňa Skoncová večerom sprevádzala a preukázala, že je nielen šikovnou moderátorkou, ale zhostí sa dobre aj úlohe krstnej mamy. Na akcii sa stretla s kamarátkou a niekdajšou kolegyňou Barborou Franekovou, ktorá stavila na jemne zvodný imidž v minisukni a telovom tope s výstrihom.

Na krste nového parfumu nechýbala ani herečka...
Moderátorka Dagmar Didiana Dianová.
+7Bývalá kráľovná krásy Barbora Franeková...

Okrem pôvabných absolventiek súťaže krásy si voňavý večer prišla vychutnať (hoci v tomto prípade by bolo lepšie slovo vyčuchať) aj herečka Zuzana Vačková či speváčka Lucia Lužinská. Zostavu známych žien doplnila napríklad aj niekdajšia playmate Jana Mináriková, ktorej provokatívny imidž je dávno preč.

Pred fotografov predstúpila v tmavozelených šatách s florálnou výšivkou a žuvačkovo ružových čižmách nad kolená, ktoré doplnila farbeným kožuchom. Zmena je to viac ako zaujímavá. Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

Bývalá playmate Jana Mináriková. Foto: AVON
Bývalá playmate Jana Mináriková. Bývalá playmate Jana Mináriková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #vôňa #Barbora Franeková #pôvab #Soňa Skoncová #Jana Mináriková

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...