Tenisová hviezdička odhalila fakt dosť... pozrite sa na jej sexy stehná!

Na Slovensku máme Dominiku Cibulkovú, ktorá sa nebojí predviesť aj v odvážnejších modeloch. Ale nie je to určite jediná "odvážna" tenistka.

08.10.2017 00:00
debata (3)
Britská tenisová hráčka Heather Watson na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britská tenisová hráčka Heather Watson na premiére filmu Súboj pohlaví. Britská tenisová hráčka Heather Watson na premiére filmu Súboj pohlaví.

Na piatkovej premiére filmu Súboj pohlaví, ktorá rozpráva o slávnom zápase tenisovej legendy Billie Jean Kingovej, sa objavila aj britská hráčka Heather Watson. A zaujala aj v skupinke hereckých hviezd. Dôvod bol celkom jasný – okrem popularity medzi športovými fanúšikmi aj sexy vzhľad.

Herečka Emma Stone (vľavo) a tenisová hráčka...
Britská herečka Andrea Riseborough.
+3Herečka Elisabeth Shue pózuje fotografom v...

Watson si totiž na slávnostné premietanie filmovej novinky, ktoré sa konalo v rámci londýnskeho filmového festivalu, obliekla šaty s odvážnym rozparkom. Takým vysokým, že neodhaľoval len vyšportované stehná, ale aj kúsok pozadia. Usmiata športovkyňa si však zjavne moment pozornosti a záujmu mimoriadne užívala.

Hlavnou hviezdou filmu je americká herečka Emma Stone, ktorá si tento rok odniesla domov Oscara za výkon vo filme La La Land. Už sa špekuluje o tom, že minimálne ďalšiu nomináciu získa práve za stvárnenie Billie Jean Kingovej.

Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton.

Na londýnskom premietaní sa hviezda z Hollywoodu objavila v šatách z najnovšej kolekcie Louis Vuitton a vyzerala naozaj pôvabne. Viac fotografií v galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #tenis #Emma Stone #Heather Watson

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...