Hovorme o sexe, nehanbime sa, vyzýva novým filmom írska kráska

Herečku Saoirse Ronanovú vnímajú diváci už od útleho veku. Svoj talent preukázala už vo filme Pokánie, za snímku Brooklyn dostala druhú oscarovú nomináciu. Teraz prichádza s novinkou.

10.10.2017 00:00
debata
Herečka Saoirse Ronan pózuje na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Saoirse Ronan Herečka Saoirse Ronan pózuje na premiére filmu On Chesil Beach počas londýnskeho filmového festivalu.

Na filmovom festivale v Londýne predstavila Ronan film On Chesil Beach, ktorý sa opäť vracia do minulosti. Namiesto dobových momentov však zachytáva príbeh mladomanželov, ktorí čakajú na moment fyzického spojenia až do svadby.

Herečka sa v rozhovore pre denník The Independent vyjadrila, že dúfa v otvorenie väčšej diskusie o sexe. „Dúfam, že tento film posunie ľudí k tomu, aby viac hovorili o sexe a nevnímali ho ako tabu, alebo ako niečo, za čo sa treba hanbiť,“ vyhlásila Ronan. „Mali by sme to chápať ako niečo úprimné. Myslím si, že nebáť sa diskutovať o sexe je zdravá vec a zdá sa mi, že ľudia sa pomaly zbavajú svojich obáv a ostýchavosti,“ komentovala ešte 23-ročná herečka.

Na londýnsky filmový festival dorazila v minišatách z dielne Alessandry Rich a predviedla príťažlivé nohy aj zvodnú úpravu mejkapu a účesu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #film #diskusia #Saoirse Ronan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...