Naostro! Sexidol Margot Robbie odhalil nohy a nielen to... pozrite sa!

Patrí medzi najsexy ženy sveta, ale svoje pôvaby dávkuje svetu rafinovane. Konieckoncov, celkom nahú videli diváci Margot Robbie už pred pár rokmi.

11.10.2017 00:00
debata (3)
Herečka Margot Robbie na premietaní novinky I,... Foto: Profimedia
Herečka Margot Robbie na premietaní novinky I, Tonya v New Yorku. Herečka Margot Robbie na premietaní novinky I, Tonya v New Yorku.

Hviezda filmov ako Vlk z Wall Street či Jednotka samovrahov však nedávno poriadne prekvapila, keď sa na filmovej premiére novinky I, Tonya objavila v príťažlivých a poriadne odvážnych minišatách.

Model z dielne značky Dior siahal ledva pod zadok a tak austrálska rodáčka mohla svetu odhaliť svoje príťažlivé nohy. Ešte zaujímavejší však bol pohľad do dekoltu. Na prvý pohľad zahalená, pod bleskami však celkom jasne naostro. Robbie si nevzala žiadnu podprsenku a pod netradičným materiálom šiat ľahko presvitalo jej poprsie aj bradavky.

Dvadsaťpäťročná herečka sa v novinke I, Tonya zmenila na nepoznanie a stvárnila neslávne známu krasokorčuliarku Tonyu Hardingovú. Zmena vizáže hviezdu zjavne baví, lebo len nedávno dokončila nakrúcanie historickej snímky Mary, Queen of Scots. Aj v nej sa zmenila na nepoznanie. Pozrite sa dolu nižšie.

Herečka Margot Robbie na nepoznanie pri... Foto: Profimedia
Margot Robbie Herečka Margot Robbie na nepoznanie pri nakrúcaní filmu Mary Queen of Scots.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #naostro #priehľadné šaty #Margot Robbie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...