Hudson stále ohuruje štíhlou figúrou. Ukázala aj rozkošného synčeka

Nielen štíhlou figúrou sa môže pýšiť herečka a speváčka Jennifer Hudson. Držiteľka Oscara za výkon v muzikáli Dreamgirls vzala na párty magazínu Essence svojho roztomilého syna Davida.

25.02.2011 17:00
debata
Speváčka a herečka Jennifer Hudson vzala pred... Foto: SITA
Jennifer Hudson Speváčka a herečka Jennifer Hudson vzala pred objektívy aj svojho syna Davida.

Chlapček, ktorý prišiel na svet v auguste 2009, bol pre pôvabnú mamičku vo fialových šatách od Rolanda Moureta naozaj štýlovým garde. Drobčeka s kučeravým účesom obliekla jeho mama do elegantných nohavíc, košieľky a vesty. Hoci rozruchu, ktorý sa dial okolo oscarovej herečky, malý David asi ešte veľmi nerozumel – pózovanie pred objektívmi zvládol na jednotku.

Speváčka a herečka Jennifer Hudson. Foto: SITA
Jennifer Hudson Speváčka a herečka Jennifer Hudson.

Hudsonová, ktorá sa rozhodla upraviť postavu práve po pôrode svojej prvorodenej ratolesti, sa za posledné mesiace stala synonymom úspechu súboja s nadbytočnými kilogramami. Herečka sa stala tvárou organizácie Weight Watchers a okrem príspevkov na blogu o chudnutí nakrútila aj promovideá a materiály, aby inšpirovala ďalšie ženy. Samozrejme, nezabúda stále prizvukovať, že predovšetkým jej ide o zdravie a že nechce skĺznuť do hladovania. Nuž, zatiaľ jej to mimoriadne pristane.

debata chyba

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...