Blanchett sa ligoce na premiére! Blíži sa k 50-ke a vyzerá božsky

Hoci bola najstaršou dámou hviezdneho osadenstva utorňajšej premiéry filmu Thor: Ragnarok, herečka Cate Blanchett stále dokáže zaujať médiá aj verejnosť. Je to skrátka diva.

11.10.2017 17:04
debata
Herečka Cate Blanchett na zábere z premiéry... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett na zábere z premiéry filmu Thor: Ragnarok. V šatách Gucci.

Štyridsaťosemročná austrálska rodáčka sa na premietaní filmu v Los Angeles objavila v neprehliadnu­teľnom modeli trblietavých šiat z kolekcie Gucci. Žiarivý žlto-zlatý kúsok, do ktorého sa zahalila, z nej spravil jednu z najfotografo­vanejších žien akcie.

Blanchett rozdávala naokolo úsmevy a novinárom prezradila, že rolu Hely, najväčšieho zloducha nového filmového dobrodružstva komiksového hrdinu si poriadne užila. Hoci sošku Oscara za ňu asi nedostane, popri klubových a nezávislých filmoch sa Blanchettovej pozdáva z času na čas si odskočiť aj do poriadneho komerčného blokbasteru.

Premiéra filmu Thor: Ragnarok v Los Angeles,...
Chris Helmsworth a Cate Blanchett počas...
+7Svetová premiéra filmu Thor: Ragnarok - Chris...

Herečka inak už doma dve sošky Oscara má. Jedného z nich získala za výkon vo filme Letec, ktorý produkovala produkčná spoločnosť The Weinstein Company. Aj preto mala pravdepodobne štvornásobná mama potrebu verejne sa vyjadriť ku kauze ohľadom sexuálneho obťažovania žien slávnym producentom Harveym Weinsteinom.

„Akýkoľvek muž v pozícii moci alebo autority, ktorý si myslí, že je jeho výsadou ohrozovať, zastrašovať alebo sexuálne napádať akúkoľvek ženu, s ktorou sa stretne, alebo s ktorou pracuje, by sa mal za to zodpovedať. Pre ženu nie je nikdy ľahké vystúpiť v takejto situácii a ja z celého srdca podporujem tie, ktoré sa rozhodli tak urobiť,“ uviedla vo vyhlásení pre magazín Variety.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cate Blanchett #šaty #Gucci #Thor: Ragnarok

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...