Romantická a sexy! Margot Robbie na premiére očarila v motýlej kreácii

Projekt za projektom momentálne prezentuje austrálska herečka a kráska Margot Robbie. V New Yorku absolvovala tento týždeň už druhú premiéru.

13.10.2017 00:00
debata
Herečka Margot Robbie v kreácii Versace. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Margot Robbie v kreácii Versace. Herečka Margot Robbie v kreácii Versace.

Dvadsaťsedemročná herečka, ktorú si diváci najviac pamätajú z úlohy v dráme Vlk z Wall Street (asi aj pre odvážne odhalenie), sa tentoraz objavila v spoločnosti s novinkou Goodbye Christopher Robin. Film prišla uviesť aj so svojím hereckým kolegom Domhnallom Gleesonom.

Pozornosť však strhla na seba predovšetkým plavovláska. A niet sa ani čo diviť. Jej krása a príťažlivé krivky sú vždy lákadlom pre objektívy aj pohľady pozvaných hostí.

Po nedávnej voľbe trblietavých minišiat od Diora sa tentoraz herečka (či jej štylista) rozhodli staviť na niečo pompéznejšie. Výsledkom boli šaty z kolekcie Versace potlačené motívmi motýľov. Romantická a sexy – presne tak vyzerala pôvabná blondínka, ktorá už čoskoro začne propagovať film Mary, Queen of Scots. V ňom stvárnila rolu slávnej panovníčky – kráľovnej Alžbety I..

Herečka Margot Robbie a jej kolega Domhnall... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Margot Robbie a jej kolega Domhnall Gleeson Herečka Margot Robbie a jej kolega Domhnall Gleeson spoločne predstavili film Goodbye Christopher Robin v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Versace #pôvab #Margot Robbie

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...