Krv a mlieko, telo Venuše! Demi Lovato zvádzala na premiére

Nie je výnimočné, že sa speváčka Demi Lovato objavuje na verejnosti v odvážnych a sexy kreáciách. V stredu večer však zaujala ako skutočná hudobná diva. A sexy, samozrejme, bola.

12.10.2017 13:57
debata (1)
Speváčka Demi Lovato na premiére v Los Angeles... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Demi Lovato na premiére v Los Angeles v kreácii Lexi. Speváčka Demi Lovato na premiére v Los Angeles v kreácii Lexi.

Len dvadsaťpäťročná hudobná umelkyňa odpremiérovala dokument pod názvom Demi Lovato: Simply Complicated v priestoroch Fonda Theater v Los Angeles. Na túto príležitosť si obliekla model šiat zvýrazňujúcich jej príťažlivé ženské krivky. Model Lexi bez ramienok vyzdvihol aj speváčkin kyprý dekolt a látka zase obkreslila plné boky. Lovato skrátka nechala vyniknúť ženskosť v plnej sile.

Americká rodáčka len nedávno predstavila nový album a zdá sa, že záver roka 2017 sa u nej nesie v znamení noviniek a množstvo projektov. Vrhla sa vraj na ne po tom, čo v jej súkromí skrachoval ďalší vzťah.

Iba pár týždňov dozadu prišli americké médiá s tvrdením, že niekdajšia detská hviezdička možno našla konečne tú pravú lásku. A ženský rod platí aj pre pohlavie. Lovato zachytili paparazzovia ruka v ruke so známou dídžejkou Lauren Abedini.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Demi Lovato #sexy #venuša

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....