Brooke Shields je krásna! No z jej slávnej kamarátky odpadnete

Brooke Shields (52) a Helena Christensen (48) patrili k najkrajším ženám planéty. Čo na ne hovoríte teraz?

13.10.2017 10:00
debata (2)

Dve nádherné zrelé ženy sa stretli na jednom podujatí. A tak sa bolo na čo pozerať. Kamarátky Brooke Shields (52) a Helena Christensen (48) si viditeľne spokojné vychutnali párty v priestoroch „New York Academy of Art’s“.

Brooke Shields (vľavo) a  Helena Christensen na... Foto: Profimedia
Brooke Shields (vľavo) a Helena Christensen Brooke Shields (vľavo) a Helena Christensen na akcii v New Yorku.

Dve slávne dámy sa dobre bavili a ich dobrá nálada srší aj z ich spoločných záberov. Shields, niekdajšia manželka tenisovej hviezdy Andreho Agassiho, zvolila na akciu dlhé kvetované šaty jemnej ružovej farby. Husté hnedé vlasy jej siahali do polovice chrbáta a herečka aj vďaka nim vyzerala ako nežná víla.

A hoci sa jej vzhľadu nedalo nič vyčítať a jej krásna tvár je jej najväčšou devízou dodnes, ešte viac než slávna herečka zaujala niekdajšia topmodelka, o štyri roky mladšia Helena Christensen. Tá svojim vzhľadom počas večera priťahovala pohľady prítomných najvýraznejšie.

Dánska hviezda sa rokmi takmer nemení, jej krása pretrváva. V New Yorku očarila aj vďaka extravagantným šatám, ktoré zvolila. Tie zvodne odhalili jej pekné telo, o ktorom sa kedysi dizajnér Gianni Versace vyjadril, že je najsexi telom na svete. O nič horšie než jej telo nevyzerala ani jej fotogenická tvár lemovaná hnedými vlasmi.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Helena Christensen #Brooke Shields

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...