Vyškerené televízne tváre! Takto ste Brychtovú ani Tekelyovú ešte nevideli

O tom, že niekdajšia televízna hlásateľka a moderátorka Emma Tekelyová je veľkou fanúšičkou tvárovej gymnastiky, určite vie mnoho žien aj jej fanúšičiek. Ale predvádzať svoje "gymnastické" umenie v spoločnosti? To sa často nestáva.

12.10.2017 16:30
debata
zväčšiť Moderátorka Emma Tekelyová (v strede) s... Foto: Profimedia
Emma Tekelyová (v strede) s krstnými mamami svojej novej knižky - Katarínou Brychtovou (vľavo) a Zuzanou Vačkovou. Moderátorka Emma Tekelyová (v strede) s krstnými mamami svojej novej knižky - Katarínou Brychtovou (vľavo) a Zuzanou Vačkovou.

V stredu večer známa dáma krstila svoju novú knihu – ako inak venovanú práve problematike cvičenia s tvárovými svalmi, ktoré má pomôcť pleti k lepšej kondícii a krajšiemu vzhľadu. O tom, že u Tekeylovej funguje niet pochýb. Len málokto by totiž tipoval, že táto dáma už má po šesťdesiatke. Na stredajšej akcii si na pomoc zavolala aj dve kamarátky, moderátorku Katarínu Brychtovú a herečku Zuzanu Vačkovú.

Obe sa zhostili úloh krstných mám, ale aby toho nebolo málo, potešili aj prítomných hostí a najmä fotografov. Ako inak, cvikmi, ktoré opisuje Tekelyová vo svojej knižke. Pri komičke Zuzane Vačkovej sú asi diváci na konkrétnu dávku grimás zvyknutí, ale vidieť poriadne vyplazený jazyk Katky Brychtovej (inak cvik, ktorý bráni tvorbe podbradku) si asi nepamätajú ani diváci Pošty pre teba.

Všetky tri dámy si však humorné uvedenie novej knihy do života užili s humorom a úsmevom. A ten je podľa Tekeylovej kľúčový aj pri precvičovaní tváre. „Máličko sa smejeme, väčšinou sedíme za monitormi a so stuhnutou tvárou nepracujeme. Ak si žena dobre zacvičí, naozaj pocíti svalovú horúčku aj na tvári. Na krku, na lícach. A výsledok ju určite prekvapí,“ uviedla pre Pravda.sk Tekeylová.

Moderátorka Katarína Brychtová na krste knihy o... Foto: Profimedia
Katarína Brychtová Moderátorka Katarína Brychtová na krste knihy o tvárovej gymnastike.

Novú knižku vraj vydala na prosby a žiadosti kamarátok, ale aj čitateliek a bežných žien. „Prvýkrát som cviky opísala už v knihe Byť ženou je úžasné. Je to dvadsať rokov, bolo to v roku 1997. V roku 2012 som nakrútila dévedečko, kde bola priložená brožúra s návodom. Vypredalo sa skutočne rýchlo a odvtedy vlastne bolo vákuum ohľadom tejto témy. Moji priatelia, ale aj mnoho žien čitateliek ma prosilo, aby som vydala nejakú reedíciu. Rozhodla som sa, že nebudem vydávať to staré. Život ide dopredu, tak som sa rozhodla pridať k tomu rôzne kozmetické triky, zjednodušila som tvárovú gymnastiku, lebo ženy majú strach, koľko času jej musia venovať. Riešia, či jednotlivé cviky nie sú zložité. Vybrala som najzábavnejšie, najúčinnejšie a na vykonávanie najjednoduchšie. Vytvorila som knihu, z ktorej ak si žena len polovicu zoberie za svoju, sama pochopí, aké je to účinné,“ dodala ešte sympatická moderátorka a knižná autorka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Emma Tekelyová #Katarína Brychtová #gymnastika #tvár #grimasa

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...