Agentka Carterová tasí zbrane! Ženské a poriadne odvážne...

Filmové dianie v Londýne sa niekoľko dní sústreďovalo na program londýnskeho filmového festivalu. V sobotu večer tu rozdali aj ceny. Hviezdy nechýbali.

16.10.2017 13:45
debata (5)
Herečka Hayley Atwell predviedla fotografom... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Hayley Atwell predviedla fotografom bujný dekolt. Herečka Hayley Atwell predviedla fotografom bujný dekolt v šatách od Suzanne Neville.

Na ceremoniál dorazili mnohé známe tváre, medzi ktorými sa objavila napríklad herečka a modelka Lily Cole, jej krajanka Andrea Riseborough či herec Eric Bana. Cenu si odniesol napríklad režisér Paul Greengrass.

Pozornosť však na seba strhli aj príťažlivé dámy a jednou z nich nepochybne bola herečka Hayley Atwell. Hrdinka známa napríklad z filmu Kapitán Amerika či seriálu Agentka Carterová poriadne niektorých hostí prekvapila, keď v šatách od Suzanne Neville predviedla ukážkový výstrih. Bujné krivky zaujali určite na prvý pohľad – Atwell je síce dáma krv a mlieko, ale nerobí často, že by sa takto odvážne „odhaľovala“. Aj preto jej podobu zachytili a komentovali mnohé médiá.

Herečka a modelka Lily Cole v kreácii od Marca...
Víťaz filmovej súťaže Andrey Zvyagintsev.
+7Herečka Chloe Pirrie.

Tridsaťpäťročná herečka momentálne filmuje novinku s názvom Christopher Robin, v ktorej je zachytený príbeh medvedíka Pu. Zaujímavosťou je, že nedávno mal svetovú premiéru iný film s touto témou – jeho názov znie Goodbye Christopher Robin a hlavné úlohy v ňom stvárnila herečka Margot Robbie a herec Domhnall Gleeson.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #festival #pôvab #Hayley Atwell

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....