Módny maratón sa začal: Cibulková v sexy outfite, takto ste ju dlho nevideli

Bratislava žije módou. V Starej tržnici v utorok odštartoval špeciálnou prehliadkou českého dizajnéra Jakuba Polanku maratón, počas ktorého sa predstaví 50 dizajnérov.

18.10.2017 18:31
debata (40)
Tenistka Dominika Cibulková sa predviedla na... Foto: Ján Zemiar
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková sa predviedla na podujatí v kreácii od Jakuba Polanku.

Na prvom, slávnostnom openingu spojenom s krsom špeciálneho vydania magazínu LÁV, nechýbali ani známe tváre. Do priestorov v centre mesta, kde vzniklo efektné móle v tvare kríža s kovovou konštrukciou a osvetlením, sa zišli v utorok večer mnohé známe osobnosti a najmä ľudia, ktorí majú k móde blízko.

Sestry Heribanové, štylistka Zuzana Kanisová či speváčka Mária Čírová a niekdajšie missky Barbora Franeková a Karolína Chomisteková nechýbali. Pozornosť však na seba strhla najmä slovenská tenistka Dominika Cibulková. Ako inak, aj vďaka tomu, čo si obliekla.

Tenistka Dominika Cibulková sa predviedla na...
Bývalá Miss Slovensko a novinárka Barbora...
+17Speváčka Mária Čírová na podujatí Fashion LIVE...

S pomocou štylistu Andreja Kusalika sa športovkyňa držala hesla, ktoré je v zahraničí bežné – na prehliadku konkrétneho dizajnéra sa treba obliecť do jeho kúskov. A tak aj spravila. Kratučké pletené šaty na spôsob predĺženého svetra zdobené strapcami prepásala čiernym opaskom a odhalila vyšportované nohy. Na ich konci to boli priehľadné plastové sandáliky, ktoré opticky predlžovali drobnú figúru. V rukách visela slávna kabelka Chanel v tvare flakónika legendárneho Chanel No.5.

Hoci tenistka sa nikdy nebála provokovať, keď príde na módu, utorňajšia výstroj patrila medzi tie najsexy kúsky, v akých ste ju videli. Cibulková sa tvárila spokojne a určite sa potešil aj Jakub Polanka, ktorý na akcii odprezentoval novú kolekciu na Jar/Leto 2018.

Sestry Tamara Šimončíková-Heribanová (vľavo) a... Foto: Ján Zemiar
Sestry Tamara Šimončíková-Heribanová (vľavo) a Barbara Jagušák-Heribanová. Sestry Tamara Šimončíková-Heribanová (vľavo) a Barbara Jagušák-Heribanová.

Tá bola kombináciou hravej streetovej módy s veľmi ženskými prvkami zavinovania, vrstvenia a vzdušných jemných materiálov. Modelky predviedli zaujímavý kontrast ženskosti a akejsi hravej chlapčenskej roztopašnosti. Medzi kúsky, ktoré určite nájdu úspech medzi klientmi, sú najmä potlačené mikiny a predĺžené „mikino-šaty“, ktoré zdobili abstraktné potlače, krištály a sklo z Preciosy a pštrosie perie.

Modelka v kreácii z novej kolekcie českého... Foto: FILIPKARTOUSPHOTOGRAPHER
Jakub Polanka - Fashion LIVE! 2017 Modelka v kreácii z novej kolekcie českého dizajnéra Jakuba Polanku na sezónu Jar/Leto 2018 na podujatí Fashion LIVE ! 2017.

© Autorské práva vyhradené

40 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Dominika Cibulková #maratón #Jakub polanka #Fashion LIVE! 2017

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...