Známa lekárka Pallová prestrelila. Mini a odhalené stehná do kostola!

Kostol Klarisiek v Bratislave zastrešil v minulosti už nejedno kultúrne podujatie ako koncert či čítanie kníh. Vo štvrtok večer to bola módna prehliadka. A, samozrejme, nechýbali ani známe tváre.

21.10.2017 13:30
debata (14)
Lekárka Alena Pallová na zábere z prehliadky... Foto: Profimedia
Alena Pallová Lekárka Alena Pallová na zábere z prehliadky BMD zo štvrtka 19. októbra.

Štvrtkový večer bol poriadne nabitý módnymi udalosťami a tak sa niektoré dámy z jednej akcie presúvali hneď na ďalšiu. Z kostola do priestorov Starej tržnice na módnu šou Borisa Hanečku. Jednou z pozvaných žien bola aj celebritná lekárka Alena Pallová, ktorá je známa tým, že rada investuje do luxusnej módy a na každú príležitosť sa túži poriadne vyparádiť.

Nepodcenila to ani vo štvrtok večer a obliekla si tunikové pudrové minišaty s vrstvenými volánikmi a aplikáciou v živôtiku aj na rukávoch. K nim pridala elastické telové čižmy, ktoré siahali až nad kolená a obkresľovali štíhle nohy.

Keby v ten večer sedela iba v prvom rade na prehliadke Borisa Hanečku, nemalo by to žiaden zádrh. Problém však je, že Pallová sa takto vybrala aj do spomenutého kostola, ktorý sa zmenil na prehliadkový svätostánok.

Napriek tomu, že miesto sa v posledných rokoch využíva na kultúrno-spoločenské akcie, stále v sebe nesie istú posvätnú atmosféru. Väčšina dám brala do úvahy charakter miesta a volili aspoň tmavé, ba až nepriehľadné pančuchy, prípadne dĺžku šiat a sukní po kolená. Lekárkine holé nohy, kratučká sukňa a k tomu zátišie s krížom – to je kombinácia, ktorá cit pre patričný dress-code akosi postráda. Snáď jej to vyjde nabudúce lepšie.

Kamarátky Barbora Franeková (vľavo) a Dominika...
Dizajnér Marcel Holubec (vpravo) sa spojil s...
+12Dizajnérka Dana Voda a Boris Hanečka vytvorili...

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #šaty #prehliadka #móda #Mini #kostol #Alena Pallová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...