Krásna Amal Clooney žiarila na premiére! Zatienila aj herecké hviezdy

Prítomnosť Amal Clooneyovej na hollywoodskom podujatí ako je udeľovanie cien či filmová premiéra je zárukou pôvabu a štýlu. A výnimkou nebola ani premiéra filmu Suburbicon.

23.10.2017 12:28
debata
Režisér George Clooney a jeho manželka Amal... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Režisér George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Režisér George Clooney a jeho manželka Amal Clooney prichádzajú na premiéru filmu Suburbicon.

Novinka, ktorú režíroval jej manžel George Clooney, má za sebou niekoľko festivalových uvedení. Tentoraz však išlo o premietanie pred štartom veľkej distribúcie snímky do severoamerických kín. A herci a tvorcovia sa ju rozhodli podporiť pompéznou premiérou.

Režisér George Clooney (vpravo) a jeho filmoví...
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso.
+4Herečka Karimah Westbrook na premiére filmu...

Bola to práve Amal Clooney, ktorá pútala pozornosť novinárov azda najviac. Jej fyzický pôvab, spoločne s eleganciou a sošnosťou, ktorú má vrodenú, opäť fungovali na jednotku. Známa právnička si obliekla pestrú modro-bielu róbu bez ramienok. Vyzerala v nej super príťažlivo.

Na premietaní nechýbala ani herečka Julianne Moore, ktorá stvárnila hlavnú ženskú úlohu. Jej prítomnosť doplnil aj kolega Matt Damon, ktorého sprevádzala manželka Luciana či napríklad herečka Karimah Westbrook. Viac foto z premiéry nájdete v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #George Clooney #Amal Clooney #Suburbicon

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...