Slávne Češky na bále! 68-ročná Trumpová vystavila plný výstrih

Pozornosť, ktorá sa okolo nej strhla po zvolení jej exmanžela do funkcie amerického prezidenta, si česká rodáčka Ivana Trumpová užíva. A opäť vyráža na mnohé spoločenské udalosti.

24.10.2017 13:49
debata (7)
Boháčka a prvá manželka amerického prezidenta... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ivana Trump Boháčka a prvá manželka amerického prezidenta Ivana Trump prišla na benefičný galavečer a predviedla dekolt.

V pondelok večer to v New Yorku bol aj benefičný Angel Ball, ktorého výťažok je určený na podporu boja proti rakovine. Kedysi slávna lyžiarka a neskôr prvá manželka dnešnej americkej hlavy štátu prišla vraj s úmyslom pomôcť a tiež podporiť myšlienku celej akcie.

Americký pretekár Jeff Gordon a jeho manželka...
Boháčka a prvá manželka amerického exprezidenta...
+3Televízna osobnosť La La Anthony na akcii Angel...

Médiá si však nemohli nevšimnúť aj jej garderóbu. Známa dáma si vzala šaty s výstrihom, v ktorom sa celkom jasne črtali jej prsia. Napriek všitému tylu, ktorý mal rafinovane chrániť jej krivky, pôsobil model celkom odvážne. Najmä, ak si vezmete, že o pár mesiacov pani Trumpová oslávi 69. narodeniny.

Na akcii nebola jedinou českou rodáčkou. Zúčastnila sa na nej aj topmodelka Karolína Kurková, ktorú sprevádzal manžel Archie Drury. Okrem nich si podujatie nenechalo ujsť množstvo známych tvárí.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #výstrih #benefícia #Ivana Trumpová

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...