Vpredu len pár volánikov, vzadu dlhá vlečka - Čírová ohúrila šatami

Najprv ako slovenská Lady Gaga, potom neprehliadnuteľná dáma v opulentných a výrazných šatách s dlhočiznou vlečkou - speváčka Mária Čírová sa poľahky zaradila k obletovaným dámam sobotňajšieho galavečera OTO 2010.

13.03.2011 14:28 , aktualizované: 15:22
debata
Speváčka Mária Čírová v šatách od Zlatice... Foto: SITA
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová v šatách od Zlatice Hujbertovej bola neprehliadnuteľná.

Čírová si na večierok po vyhlásení cien obliekla model šiat, ktorý priklincoval zrak väčšiny hostí. Kreácia, ktorá v prednej časti ledva zahaľovala intímne partie nositeľky a vzadu ju zdobila takmer dvojmetrová vlečka, priniesla do priestorov SND nádych Hollywoodu.

„Šaty ušila vynikajúca módna návrhárka Zlatica Hujbertová. Prvýkrát mám vlečku, takže sa tu snažím pohybovať, ale je to príjemný pocit. Šaty sú nádherné,“ skonštatovala Čírová. Prezradila tiež, že na modeli pracovala Hujbertová dva týždne. „Bolo tam veľa ručnej práce. Dalo jej to zabrať,“ uviedla pôvabná speváčka, ktorá na masívnu vlečku potrebovala občas aj pomoc okolia. „Mám tu nosiča, len sa niekam stratil,“ vyhŕkla so smiechom na otázku, či nepotrebuje asistenta ako hviezdy na červenom koberci pri vyhlásení cien Grammy či Oscarov.

Speváčka Mária Čírová v šatách, na ktorých sa... Foto: Zdeno Gáfrik, Nikita Leto
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová v šatách, na ktorých sa pracovalo vyše dvoch týždňov. Najviac dala zabrať vlečka.

Počas sobotňajšieho večera sa Čírová predviedla aj na pódiu – stvárnila slovenskú podobu Lady Gaga. „Bola to veľká zábava. Navliekla som sa do kostýmu a napriek neviemkoľkocen­timetrovým podpätkom som to celkom zvládla. Vzhľadom na to, ako sme krátko cvičili, dopadlo to super,“ skonštatovala Čírová, ktorú doplnili kolegyne Alexandra Okálová, Anita Soul, Dominika Mirgová a Mirka Partlová.

O galavečere OTO a víťazoch čítajte aj tu.

Moderátorka Lucia Barmošová  s manželom. Tvár...
Moderátorka Adela Banášová.
+45Herečka Petra Polnišová si večer užívala.
debata chyba

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...