Wau! Toto spravil Halloween z pani Clooneyovej a Cindy Crawfordovej

Halloweensky víkend bol v USA plný večierkov. Samozrejme, v maskách a takmer vždy na nejakú konkrétnu tému. Tak ako v Casamigos v Los Angeles.

29.10.2017 12:42
debata
Právnička Amal Clooney (vľavo) a topmodelka... Foto: Profimedia
Amal Clooney (vľavo) a topmodelka Cindy Crawford Právnička Amal Clooney (vľavo) a topmodelka Cindy Crawford na zábere z halloweenskej párty v Casamigos.

Vychýrený klub hostil mnohé známe celebrity, ktoré sa navliekli do kostýmov v duchu 70-tych a 80-tych rokov. Najväčšiu pozornosť si však zjavne vyslúžili kamarátky Cindy Crawford a Amal Clooney.

Obe dámy dorazili na podujatie v dôkladnom stylingu na štýl divokej disko éry. A pohľad na ne nejednému hosťovi vyrazil dych. Najmä právnička Amal Clooney, ktorá zvyčajne zastupuje klientov na medzinárodných súdoch, pôsobila celkom inak než je svet zvyknutý. Parochňa z nakrepovaných vlasov, divoké líčenie a trblietavé šaty z nej spravili skutočnú disko-divu.

V prípade 51-ročnej Crawfordovej to nebolo o nič horšie. Niekdajšia supermodelka nepodcenila prípravu a tiež stavila na veľmi trefný kostým. Niet divu, že dámy sa razom stali stredobodobom pozornosti médií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #Cindy Crawford #Halloween #na nepoznanie #Amal Clooney

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...