Dekolt mladej dámy, v občianskom 52! Toto je poriadne sexy mama

Je síce pravda, že v Hollywoode je vek často len číslo. Aj tak stále dokážu niektoré dámy zaskočiť. Na nedávnej premiére to bola aj Cheryl Hines.

01.11.2017 11:30
debata
Cheryl Hines na premiére komédie Matky rebelky:... Foto: Reuters, Jordan Strauss
Cheryl Hines Cheryl Hines na premiére komédie Matky rebelky: Šťastné a veselé v Los Angeles.

Päťdesiatdvaročná herečka, ktorú preslávila najmä rola v projekte HBO Curb your enthusiasm, sa zúčastnila na premiére filmu Matky rebelky na Vianoce a priviedla so sebou aj trinásťročnú dcéru Catherine. Možno aj prítomnosť mladej tínedžerky po boku známej televíznej blondínky spôsobila, že Hines vyzerala mladistvo a veľmi sviežo.

Blondínka sa pritom nezľakla ani odvážneho dekoltu a v čiernych zamatových koktejlkách predviedla mimoriadne príťažlivý dekolt. Spoločnosť jej mala na premiére robiť aj vlastná matka a Hines ešte v talk-šou Setha Meyersa prezradila, že má z toho celkom obavy.

 Susan Sarandon na premiére komédie Matky...
Kathryn Hahn na premiére komédie Matky rebelky:...
+5Mila Kunis na premiére komédie Matky rebelky:...

„Viete, je to celkom drsný film. S drsným a poriadne neprístupným humorom,“ vysvetlila s úsmevom. Údajne bola najviac zvedavá na to, ako jej matka bude vnímať scénu, v ktorej jednému z mužských hrdinov depilujú varlatá a penis. „Mám sedieť rovno vedľa nej, tak som naozaj zvedavá,“ uviedla v talkšou Hines s úsmevom.

Ako to napokon dopadlo, nie je jasné – rovnako ani to, čo na film hovorila Hinesovej dcéra a či ho vôbec videla. V USA má totiž snímka, ktorá je pokračovaním filmu Bad Moms, odporúčania na prístupnosť od 17 rokov. Alebo si môžu tínedžeri snímku pozrieť, no len v sprievode rodiča.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #dekolt #mama #Cheryl Hines #Matky rebelky: Šťastné a veselé

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....