Vinczeová a Fialová ako dokonalé divy! Zaujala aj Mamba a Šebestová

Finále tanečnej súťaže Let's Dance sa nieslo opäť v pompéznom duchu a taká bola aj móda hlavných účinkujúcich. Žiarila opäť Adela Vinczeová a Zuzana Fialová, no aj niektoré dámy v hľadisku.

06.11.2017 15:38
debata
Manželia Adela Vinczeová a Viktor Vincze -... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová a Viktor Vincze Manželia Adela Vinczeová a Viktor Vincze - Adela je v šatách od Fera Mikloška.

Štylistka Zuzana Kanisová sa o obe dámy, ktoré sa niekoľko týždňov objavovali pred kamerami v bratislavskej Inchebe, starala od začiatku. Na záverečný večer sa spojila už tradične s dvojicou tvorcov, s ktorými spolupracuje najčastejšie.

Speváčka Dominika Mirgová.
Bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.
+12Herečka a porotkyňa Zuzana Fialová na finále...

Vinczeovú obliekla do večernej toalety v jemnej lesklej farbe šampanského pošitej bielymi trblietavými kryštálikmi. Efekt na kamerách bol ukážkový – moderátorka vyzerala šik a luxusne zároveň. Úprava vlasov s nadýchanými objemnejšími vlnami bola v poriadku, hoci Vinczeovej viac svedčia jemnejšie a minimalistickej­šie formy.

Presne takú zvolili pri úprave účesu u Zuzany Fialovej a vyzeralo to skvelo. Čistá línia uhladených vlasov rozdelených na cestičku ukážkovo doplnila bohato zdobenú červenú kreáciu s princeznovskou sukňou od Michaely Ľuptákovej, ktorá odkazovala na estetiku v duchu Elieho Saaba. Šaty sa trblietali do ďaleka a striedma úprava k nim bola to pravé orechové.

Herečka a porotkyňa Zuzana Fialová na finále... Foto: Profimedia
Zuzana Fialová Herečka a porotkyňa Zuzana Fialová na finále šou Let's Dance.

Pri hosťoch v hľadisku sa nepochybne veľkým prekvapením stala herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová, ktorú verejnosť zväčša vníma v podobe neposlušného a tak trošhu provokujúceho dievčaťa. Tentoraz možno jemne provokovala výrazným dekoltom a lodičkovým výstrihom na čiernej večernej toalete – dojem bol však vkusný a nie za čiarou. Vhodne zvolené boli aj remienkové sandáliky, akurát líčenie (často najväčšia slabina slovenských celebrít) mohlo byť jemnejšie a prirodzenejšie.

Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová. Foto: TV Markíza
Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová. Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová.

U moderátorky Mirky Kalisovej sa síce vizáž dala považovať za príjemnú a vhodne zvolenú, pri šatách je to však diskutabilné. Na prvý dojem možno luxusnejší model koktejlových šiat v metalickom kovovom brokátovom vzore, s nositeľkou však nefungoval ideálne. Skôr jej zbytočne pridal roky.

Jeden z najsexy lookov večera predviedla zase bývalá Misska a modelka Magdaléna Šebestová. Do spoločnosti sa vybrala po dlhom čase a jej červená kreácia so sieťovanou „klietkou“ na sukni aj v živôtiku vyzerala veľmi efektne a súčasne. Takto oblečená by pokojne mohla vyraziť na ceny Grammy, alebo nejakú inú spoločenskú príležitosť v Hollywoode.

Bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. Foto: TV Markíza
Magdaléna Šebestová Bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Fialová #Magdaléna Šebestová #Miriam Kalisová #Dáša Mamba Šarközyová #Adela Vinczeová

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...