Nicole Kidman rozdávala úsmevy v Paríži: Štartuje luxusné Vianoce!

Tradícia slávnostného štartu vianočných nákupov v parížskych luxusných obchodných domoch pokračuje aj tento rok. S novou hviezdou.

08.11.2017 15:33
debata
Austrálska herečka Nicole Kidman na slávnostnom... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Nicole Kidman Austrálska herečka Nicole Kidman na slávnostnom otvorení vianočných nákupov v obchodnom dome Le Printemps Haussmann v Paríži. Oblečená do šiat a obutá do topánok Fendi.

Austrálska herečka a držiteľka Oscara Nicole Kidman sa stala „krstnou mamou“ vianočných nákupov v obchodnom dome Le Printemps v Paríži. Pred fotografov predstúpila s úsmevom a zapózovala pred očarujúcim výkladom so zimnou tematikou.

O ten sa postarala tentoraz značka Fendi, ktorá zároveň 50-ročnú blondínku obliekla do blúzky, sukne a lodičiek s prackou z aktuálnej kolekcie. Kidman pôsobila elegantne, ale pritom veľmi nenútene a spokojne sa usmievala na fotografov.

Herečka síce oslávila koncom leta okrúhle jubileum, ale v práci vôbec nepoľavuje. Momentálne pozornosť púta najmä film The Killing of sacred deer, v ktorom exceluje po boku Colina Farrela. Budúci rok pritom má do kín prísť hneď niekoľko nových filmov, v ktorých exmanželka Toma Cruisa účinkuje. Jedným z najočakávanejších bude určite Aquaman, adaptácia ďalšieho z populárnych komiksov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Paríž #Vianoce #Fendi #výklad

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...