Vinczeová, Evelyn či Kobielsky na televíznom žúre: A budú samé novinky!

Jedna sezóna sa pomaly končí, ale v televízii Markíza už majú naplánovanú ďalšiu. S množstvom nových projektov, ktoré pompézne predstavili na štvrtkovej párty.

10.11.2017 20:39
debata (8)
Herec a víťaz Let's Dance Vladimír... Foto: TV Markíza
Herec a víťaz Let´s Dance Vladimír Kobielsky a Dominika Chrapeková. Herec a víťaz Let's Dance Vladimír Kobielsky a Dominika Chrapeková.

Prezentáciu noviniek, medzi ktorými sa objaví napríklad nový seriál Oteckovia alebo ďalší ročník speváckej šou Superstar, prilákala pozornosť časti hostí. Niektorí sa však prišli najmä porozprávať, užiť si príjemnú atmosféru a trošku si vyhodiť z kopýtka.

Herečka Michaela Čobejová s kamarátom Danom...
Lenka Vavrinčíková ohlásila tretiu sériu šou...
+24Hlavní hrdinovia seriálu Oteckovia - Hore...

Na akcii v známych priestoroch neďaleko Slovnaftu nechýbali tváre televízie, ktoré sa na obrazovkách objavujú so železnou pravidelnosťou. Bol to napríklad víťaz Let's Dance a herec Vladimír Kobielsky, moderátorka Adela Vinczeová s manželom Viktorom Vinczem či komička Evelyn Kramerová.

Na akcii nechýbali ani manželia Adela Vinczeová... Foto: TV Markíza
Na akcii nechýbali ani manželia Adela Vinczeová a Viktor Vincze. Na akcii nechýbali ani manželia Adela Vinczeová a Viktor Vincze.

Kobielskeho už čoskoro diváci uvidia v novinke Oteckovia, kde dostali priestor aj ďalší obľúbení herci. Komediálny seriál z rodinného prostredia má byť jedným z ťahákov nových markízackych projektov. Návrat po rokoch oslávia aj Susedia, ktorí znovu spoja Andyho Krausa a Petra Marcina. Kedysi rozkmotrení kolegovia sa znovu dali dohromady so Zuzanou Tlučkovou a Viki Rákovou. Či to dokáže prilákať divákov aj po toľkých rokoch, keď už si každý možno myslel (a niektorí aj trošku želali), aby fenomén Susedov zostal navždy minulosťou, sa ukáže onedlho.

zväčšiť V dobrej nálade . zľava: Roman Pomajbo, Peter... Foto: TV Markíza
Roman Pomajbo, Peter Brajerčík, Tomáš Bezdeda a Martin Nikodým. V dobrej nálade . zľava: Roman Pomajbo, Peter Brajerčík, Tomáš Bezdeda a Martin Nikodým.

V Záhorskej Bystrici si nepochybne veľa sľubujú aj od Back in the room – hypnotizérskej šou. Hypnotizovať pri televízoroch divákov by mala vraj aj nová Superstar. Zatiaľ posledná víťazka, rodáčka z Nového mesta nad Váhom Emma Drobná počas večera zaspievala svoj singel Words. Lepšie jej to vyjsť nemohlo, iba večer predtým pokrstila svoj debutový album.

Na markízacky žúr dorazili aj herecké tváre ako Michaela Čobejová, Roman Pomajbo či Peter Brajerčík. Nechýbala ani Gizka Oňová či redaktorka Veronika Ostrihoňová alebo Zora Czoborová, bez ktorej sa asi nezaobíde žiadna párty v hlavnom meste. Viac foto nájdete v galérii.

Herečka a komička Evelyn Kramerová a jej... Foto: TV Markíza
Evelyn Kramerová a jej kamarát - herec Števo Martinovič. Herečka a komička Evelyn Kramerová a jej kamarát - herec Števo Martinovič.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #projekt #seriály #Superstar #TV Markíza #Adela Vinczeová #Oteckovia #Vladmír Kobielsky

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....