Opäť nádherná! Catherine Zeta-Jones dostala cenu od svokry a očarila

Nedávne moderovanie športového podujatia o najlepšom futbalistovi sveta rozdelilo fanúšikov herečky Catherine Zeta-Jonesovej na dve skupiny. Jedna pevne pri nej stála, druhá ju kritizovala za vzhľad.

13.11.2017 10:00
debata
Manželský herecký pár Michael Douglas a... Foto: Profimedia
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Manželský herecký pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones na siedmom ročníku Legacy of Vision Gala v Los Angeles.

Nech už je to ako chce (pozrieť si môžete viac tu), počas víkendového podujatia v Los Angeles si waleská rodáčka napravila reputáciu bez pochybností. Vyzerala skrátka skvelo.

Štyridsaťdeväťročná herečka prišla na akciu Legacy of Vision Gala v spoločnosti manžela Michaela Douglasa a zvolila na túto príležitosť koktejlové puzdrové šaty v odtieni kráľovskej modrej. Mejkap, za ktorý ju kritizovali počas spomenutého prenosu, bol tentoraz bezchybný. Rovnako aj účes z jemne zvlnených čiernych kaderí. Sexepíl niekdajšej hviezdy filmov o Zorrovi bol skrátka nespochybniteľný.

Na ceremoniáli sa Zeta-Jones dočkala aj ceny – odovzdali jej trofej Anne Douglas Award. Pri tejto príležitosti ju podporil okrem manžela aj jeho syn z prvého manželstva Cameron Douglas či Douglasov otec Kirk Douglas a jeho manželka Anne, podľa ktorej je cena pomenovaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenie #sexepíl #Catherine Zeta-Jones #mejkap #pôvab

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....