Fakt má už 45?! Gwyneth medzi slávnymi mamičkami ako študentka!

Na počesť dvojnásobnej mamy, herečky a podnikateľky Gwyneth Paltrowovej sa cez víkend konala akcia Baby2Baby Gala. Držiteľka Oscara, samozrejme, nechýbala.

13.11.2017 00:00
debata
Herečka Gwyneth Paltrow na akcii Annual... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow na akcii Annual Baby2Baby Gala, ktorá sa konala na jej počesť. V nohavicovom kostýme Tom Ford.

Dnes už 45-ročná blondínka dorazila na podujatie v nohavicovom kostýme od Toma Forda a prekvapila nejedného hosťa, ako skvelo a najmä mladistvo vyzerá. Pri číslovke 45 to pôsobí naozaj priam zázračne.

Niekdajšia manželka speváka a skladateľa Chrisa Martina stavila na výrazné líčenie očí a bezchybnú pleť, plavé vlasy mala upravené len veľmi ležérne. Základom jej vzhľadu je však pravdepodobne životný štýl, ktorý hrdo propaguje už roky. Paltrow sa snaží nielen cvičiť a zdravo stravovať, nebojí sa hovoriť ani o benefitoch sexuálnej aktivity či partnerského života, ktorý človeka udržiava v bdelosti aj mladistvom zmýšľaní.

Herečka Gwyneth Paltrow na akcii Annual...
Bývalá Miss World a modelka Olivia Culpo.
+4Tehotná herečka Jessica Alba predviedla svoje...

Herečku na akcii doplnili mnohé ďalšie slávne mamičky. Pozornosť si vyslúžila napríklad Jessica Alba, ktorá je momentálne tehotná s tretím potomkom a v čiernych večerných šatách predviedla zaoblené bruško. Ďalšia trojnásobná mama, herečka Jennifer Garner, žiarila v smotanovo-bielych šatách od Rolanda Moureta. A tiež vyzerala skvelo. Modelku Chrissy Teigenovú alebo speváčku Kelly Rowlandovú si môžete pozrieť v galérii.

Herečka Jennifer Garner vyzerala na podujatí... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jennifer Garner vyzerala na podujatí Baby2Baby Gala naozaj pôvabne. Herečka Jennifer Garner vyzerala na podujatí Baby2Baby Gala naozaj pôvabne. V šatách od Rolanda Moureta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Gwyneth Paltrow #mamičky #pôvab

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...